Real Madrid - Tottenham 5.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/04/2011
Jaa tämä...

Mestarien liigan ottelut jatkuvat huippuottelulla.

Real Madrid-0,5 – Tottenham, Merkki 2, Kerroin 2,85 Bet365

Madrid meni vakuuttavasti puolivälieriin voittamalla Lyonin Bernabeulla 3-0. Voitto oli lähinnä Özilin, Benzeman ja Ronaldon ansiota. Nyt vastaan tulee Lontoolainen Tottenham ja Real kärsii poissaoloista. Karim Benzema on poissa ensimmäisestä osaottelusta varmasti. Hän ei ole pystynyt edes treenaamaan joukkueen kanssa. Lisäksi Marcelo, Ronaldo, Kaka sekä Di Maria eivät ole 100% kunnossa. Kaikki ovat kuitenkin kokoonpanossa mukana.

Ei Madridiin pelkkiä huonoja uutisia kuulu nimittäin Gonzalo Higuain on palannut pelikentille. Higuain pelasi lauantaina reilut 30 minuuttia ja on siis kuntoutunut loukkaantumisesta. Pelillisesti hän on varmasti vielä kaukana viime kauden kunnosta, mutta hyvä uutinen tämä on Realille joka tapauksessa ajatellen tulevia pelejä.

Tottenham faneille on erinomaisia uutisia. Heidän tämän kauden paras pelaaja Gareth Bale on erittäin todennäköisesti pelikunnossa Realia vastaan. Hänen takareitensä kuvattiin ennen Wales – Englanti ottelua ja siellä todettiin venähdys. Bale on treenannut joukkueen mukana ja on erittäin todennäköisesti kokoonpanossa Bernabeulla. Tottenhamilla ei ole tärkeitä poissaoloja kokoonpanossa, joten bet365 2,85 kerroin houkuttelee.

Kohteena on siis aasialainen tasoitusveto eli kohde menee oikein jos Tottenham pelaa tasapelin tai voittaa ottelun.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                      

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                    

Unibet tarjoaa 100€ starttibonuksen