Real Madrid - Barcelona 27.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/04/2011
Jaa tämä...

Pepe vastaan Barcelonan keskikenttä.

Real Madrid – Barcelona, Merkki 1, Kerroin 

Katso päivän vihjeet foorumilta!

Tämä on jo neljäs El Clasico tällä kaudella ja tämä on tärkein ottelu tähän mennessä. Liiga on jo pelattu, joten Mourinho keskittyä rauhassa Mestarien liigaan. Viimeisessä kahdessa ottelussa ei ole ollut epäselvää kumpi joukkue pelaa paremmin. Mourinho on vain yksinkertaisesti niin velho, ettei Barcelona löydä mitään eväitä puolustuksen murtamiseen. Lisäksi jos Villa ei ole ollut nyt täydellinen floppi Barcelonassa niin ei hän Zlatan Ibrahimovcia ole parempikaan ollut.

Real Madridilla on positiivinen ongelma. Kaka, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebabayor sekä Higuain ovat pelanneet todella loistavasti viime aikoina. Hyökkäykseen voi laittaa siis kenet tahansa kentälle jos peli ei mielitytä Mourinhoa. Puolustus Realilla on kapeampi ja se ei kestäisi poissaoloja. Viime Mestarien liigan ottelussa kuitenkin Carvalho sai toisen keltaisen kortin ja näin poissa ensimmäisestä osaottelusta. Ramosin vieressä topparina aloittaa todennäköisesti Caray.

Peli pelataan Santiago Bernabeulla ja vaikka Barcelona on hyvä vierasjoukkue niin heillä tulee usein “kusi sukkaan” isoissa peleissä. Viime vuonna Inter tuhosi Barcelonan kotonaan ja tämän pelin ansiota pääsi aina mestaruuteen asti. Tällä kaudella Barcelona oli Arsenalin vieraana ja jotenkin vain Barcelona onnistui vielä häviämään kyseisen ottelun vaikka johti ottelua vielä lopussa 1-0.

Mihin ottelu tulee ratkeamaan?

Se on mahdoton sanoa, koska yksi virhe voi ratkaista yksittäisen ottelun, mutta katsokaa minkälaisella pelituulella on Pepe. Maailman paras toppari/puolustava keskikenttä on aivan huikeassa vireessä. Hän ei häviä 1 vs 1 tilanteita. Hän katkoo syöttöjä enemmän kuin Madridin pelaajat yhteensä. Lisäksi hän osallistuu usein hyökkäyksiin mukaan ja hän omaa hyvän laukauksen.

Barcelonan poissaolot:

Iniesta, Adriano, Abidal, Maxwell (?). Tämä on aivan liikaa Barcelonalle ja heidän puolustus on helisemässä.

Veikkaussivut | Neukka