Tottenham - Real Madrid 13.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/04/2011
Jaa tämä...

Tänään on avoimien ovien päivät.

Tottenham – Real Madrid, Merkki yli 2,5 maalia 
Tottenham – Real Madrid, Merkki yli 3,5 maalia 

Ensimmäinen osaottelu päättyi Realin murskajaisiin. Peli päättyi lopulta 4-0 ja Lontoolaisilla on lähes mahdoton työ nousta välieriin. Peter Crouch sai Madridissa punaisen kortin ottelun alussa ja se oli liikaa Tottenhamille. Kaksi metrisellä “kukkakepillä” on pelikielto tässä ottelussa ja näen tämän asian hyvänä, koska nyt Tottenham saa lisää nopeutta kentälle.

Lontoolaisten hyökkäyksestä löytyy hyviä pelimiehiä. Penkiltä löytyy EM-kisoista tunnetuksi tullut Roman Pavlichenko sekä Jermain Defoe. Fakta on se, että jos Tottenham haluaa mennä tästä ottelusarjasta vielä jatkoon heidän on pakko lähteä hyökkäämään jopa riskialtiisti. Itse laittaisin molemmat kärjet kentälle ja pelaisin jopa kolmen alakerralla. Sandro olisi keskikentän pohjalla ja linkkeinä Bale ja Lennon. Molemmilta löytyy juoksuvoimaa todella paljon ja tämän pitäisi olla Tottenhamin ase Realia vastaan. Lisäksi Realin puolustuslinjasta puuttuu Pepe kun hänellä täyttyi korttitili viime kohtaamisessa.

Maali-iloittelua on luvassa, koska todennäköisesti Tottenham lähtee riskillä pelamaan ja Real on yksi maailman parhaimpia vastahyökkäys joukkueita. Tämä on hyvä “harjoitusottelu” Realille lauantain El Classicoa odotellessa. Ronaldo väläyttelee tänään nopeutta muutamaan otteeseen, koska tänään puolustuksessa on tilaa. Peli päättyy 2-2, Ronaldo x2, Defoe x2

Veikkaussivut | Neukka