Bayern München - Inter 15.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 14/03/2011
Jaa tämä...

Bayern lähtee hyvissä asetelmissa toiseen osaotteluun.

Bayern München – Inter, Yli 2,5 maalia, Kerroin 1,80 Expekt

Mestarien liigan puolivälierien toinen osaottelu. Bayern pelasi Interia vastaan vakuuttavasti kaksi viikkoa sitten vieraissa. Ottelu päättyi 0-1, kun Gomez tuikkasi pallon maaliin Julio Cesarin torjuttua Robbenin vedon eteensä. Molemmilla joukkueilla oli huikeita paikkoja viimeistellä ottelussa enemmän maaleja, mutta hieman yllätyksenäkin ottelu päättyi vain 0-1. Saksalaisille riittää ottelusta tasapelikin.

Inter tulee lähtemään otteluun erittäin kovaa. Interin on pakko voittaa ottelu! Seria-A:ssa mestaruus on aika kaukana ja jos Mestarien liigasta ei tule “pyttyä” niin Inter jää kaudesta tyhjin käsin. Maailman luokan tähdet kuten Sneider, Eto’o ja Maicon saavat varmasti hyökkäysvoittoisen roolin. Interille ei kannata antaa vapaapotkuja kaukaa eikä läheltä, koska Sneiderin vapaapotkut ovat ehkä maailman vaarallisempia “nyky” jalkapallolla.

Bayernin kausi on ollut täys farssi. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 4. ja he ovat vaarassa jäädä Mestarien liigan ulkopuolelle ensi kaudella. Van Bommelin ja Van Gaalin riidat sekoittivat entisestään joukkuetta, joten Bommel siirtyi tammikuussa AC Milaniin. Van Gaal ei jaksa enää valmentaa saksalaisten parasta seurajoukkuetta ja jättää tehtävät kesällä. Puolustuksessa heillä on käynyt yhdeksän eri toppariparia! Tämä kertoo miten sekaisin Bayern on ollut tällä kaudella. Virheitä tulee paljon ja niitä tulee myös tiistaina.

Hyökkäys on paras puolustus. Ribery, Robben ja Müller ovat kaikki maailman luokan huippuja. Yksilöinä he ovat huikeita, mutta esimerkiksi Riberyn joukkuepelaaminen on vähintääkin kyseenalaista. Onko sitten pääkoppa edelleen sekaisin viime vuoden seksiskandaaleista vai mistä, mutta Ribery ei ole pystynyt antamaan joukkueelle sitä mitä München tarvitsee. Viimeistely on näillä pelaajilla kaikilla hallussa ja joku heistä heittää vähintään yhden maalin Interin verkkoon.

Uskon pelin menevän Interin hallussa ja maaleja tullaan näkemään molempiin päihin. Expekt tarjoaa 1,80 kertoimen, että ottelussa tulee yli 2,5 maalia. “Kädet ristiin ja rollit kiinni” tähän kohteeseen. Tulosvetoon löytyy hyviä kertoimia, jos ottelussa tulee paljon maaleja.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen