Chelsea - Manchester Utd 6.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/04/2011
Jaa tämä...

Mestarien liigassa vastakkain Valioliiga jättiläiset Chelsea sekä Manchester United.

Chelsea – Manchester United, Merkki 2, Kerroin

Chelsea – Manchester United +1, Merkki 2, Kerroin

Mestareiden liigan puolivälierät jatkuvat ; todella mielenkiintoisessa otteluparissa ovat vastakkain Valioliigan jättiläiset Chelsea ja Manchester United. Otteluparista jatkoonmenijälle olisi tarjolla paikka jo välieriin. Ottelusta voidaan odottaa hyvin vähämaalista.

CHELSEA

Chelsea tiputti edellisellä kierroksella FC Kööpenhaminan, vaikka ei sekään tullut helpolla. Ensin vieraissa Sinipaidat hakivat 0-2 vierasvoiton Nicolas Anelkan osumilla ja kotonaan Chelsea jäi maalittomaan tasapeliin. Chelsean paras maalintekijä Mestareiden liigassa onkin ollut ranskalaishyökkääjä Anelka seitsemällä osumallaan. Ilman hänen osumiaan Chelsea olisi pudonnut Mestarien liigasta.

Sinipaitojen Valioliiga -kausi on sujunut todella heikosti. Vielä olisi mahdollisuudet kakkossijaan, mutta kärjessä Man United on täysin ylivoimainen. Chelsealla oli vähän aikaa sitten todella heikko vire meneillään eikä viime lauantain Stoke -vieraspeli luvannut yhtään parempaa jatkoa. En yhtään ihmettele miksi joukkue taistelee Mestarien liigaan pääsystä eikä mestaruudesta. Vierailijat olivat ottelussa ulkona kuin lumiukot ja Stokella oli lukuisia loistavia maalintekopaikkoja. Chelsealle maalinteko on ollut muutenkin viime aikoina hankalaa. Koskahan mm. Fernando Torres alkaa maaleja tekemään..? Samaa voitaisiin kysyä myös vaikkapa Didier Drogbalta.

MANCHESTER UNITED

Ei tullut helpolla jatkopaikka myöskään Manchesterilaisille ; Marseille laittoi hyvin kapuloita rattaisiin ja lopulta Punapaidat etenivät jatkoon 2-1 osumin. Tilanne on Valioliigan osalta nyt sellainen, että Manchesterilaiset ovat jo seitsemän pisteen karkumatkalla Arsenalista. Vaikka ManU:n ohittaminen on mahdollista, niin en millään siihen jaksa uskoa. Manchesterilaiset lähtevät hakemaan varmasti tästä maalitonta tasapeliä, mutta kärjessä on sen tason kavereita, että verkot heiluvat, kun tilaisuus tulee.

Erittäin hieno asia vieraiden kannalta on Wayne Rooneyn herääminen. Esimerkiksi viime viikonloppuna West Ham johti peliä jo 2-0, kunnes alkoi Rooney -show. Lopputuloksen voittekin katsoa itse. Muutenkin Unitedin vire on viime aikoina ollut todella hyvää, sillä kuudesta edellisestä ottelusta viisi voittoa, ainoa tappio Liverpoolille maaliskuun alkupuolella. Kysymysmerkki onkin vieraiden osalta puolustus. Loukkaantumiset häiritsevät heitä rankasti. Kuitenkin mielestäni ManU:lla on kaikki mahdollisuudet mennä tänä keväänä loppuun saakka!

Veikkaussivut | Tuomaas

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.