Real Madrid - Lyon 16.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/03/2011
Jaa tämä...

Santiago Bernabeulla on hikiset oltavat.

Ottelun tulos: Real Madrid – Lyon 3-0. Veikkaus OIKEIN!

Real Madrid – Lyon, Merkki 1, Kerroin 1.36 Eurobet

Ensimmäinen osaottelu Lyonissa päättyi tylsän ottelun jälkeen 1-1. Karim Benzema teki tärkeän vierasmaalin. Özil ja Ronaldo rakentivat Benzemalle 16 metrin sisään paikan ja ex-Lyon hyökkääjä veti pallon LLorisin puikoista sisään. Madrid kolisteli tolppia kahteen otteeseen ennen 1-0 osumaa ja peli näytti olevan Realin hallussa. Toisin kävi. Lyon tuli ottelun lopussa tasoihin vapaapotkun jälkitilanteesta. Gomis niittasi pallon sisään viidestä metristä karmeasta merkkaus virheestä.

Lyon on ollut Realille varsinainen peikko. Ranskalaiset eivät ole hävinneet Realille yli viiteen vuoteen. Tänään se “mörkö” lähtee selästä. Cristiano Ronaldo on ollut poissa kaksi viikkoa ja hän palaa tänään takaisin kentälle. Tämä loukkaantuminen tuli parhaimpaan mahdolliseen kohtaan, koska hän ei joutunut olemaan poissaolevana tärkeissä peleissä.

Karim Benzema ja Mesult Özil ovat pelanneet alakanttiin koko kauden. Nyt Ronaldo oli poissa kentältä ja heidän oli aivan pakko nostaa pelitasoa. Se onnistui täydellisesti. Benzema ja Özil ovat saaneet itseluottamuksen takaisin ja Lyon saa tänään kyytiä. Real on hävinnyt vain yhden pelin viimeisestä 16 ottelusta.

Lyon saa myös yhden hyvän hyökkääjän takaisin tähän otteluun. Lisandro Lopez ei pelannut kaksi viikkoa sitten, mutta huomenna hän pelaa. 12 maalia Ranskan liigassa paukuttanut Lopez on hyvä vahvistus Lyonille, mutta Lisandro tuhlailee kyllä paikkoja. Hän vetää jokaisesta mahdollisesta paikasta. Pepe ja Carvalho peittävät niin hyvin vedot, että Lopez tuskin heittää tässä pelissä maalia.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen