Naisten MM: Ruotsi - USA 6.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/07/2011
Jaa tämä...

Yhdysvallat vai Ruotsi C-lohkon ykköseksi?

Ruotsi – USA, Merkki 1, Kerroin 
Ruotsi+1 – USA, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkojen päätöskierrosta ; C-lohkon päätösottelussa Ruotsi ja USA ratkaisevat lohkovoiton. Samaan aikaan pelattavassa ottelussa Pohjois-Korea ja Kolumbia ratkaisevat lohkon kolmanneksi parhaimman joukkueen kohtalon. Ruotsi sekä USA ovat ylivoimaisesti C-lohkon parhaimpia ja kuusi pistettä kahdesta ottelusta ei ole mikään ihme. Etenkin Yhdysvallat on ollut todella huikea ; eikä Ruotsin pelaamisessakaan vikaa ole ollut. USA on perustasoltaan Ruotsia laadukkaampi, mutta Ruotsilla on kasassa joukkue Terese Sjögranin johdolla, jolla voidaan taistella mitaleista.

Ruotsi aloitti oman urakkansa niukalla 1-0 voitolla Kolumbiaa vastaan. Toisenkin ottelun Ruotsi voitti samoin lukemin, silloin vastustajana oli Pohjois-Korea. Ruotsi ei ole vielä maalinteossa juhlinut, mutta tarvittavat osumat keltamustat ovat hienosti viimeistelleet.

Puolestaan USA voitti ensimmäisessä ottelussaan Pohjois-Korean. USA oli ottelussa hyvä ja paremmalla viimeistelyllä tulos olisi voinut olla suurempikin USA:n eduksi. Kyseinen ottelu päättyi 2-0. Toinen ottelu Kolumbiaa vastaan oli USA:lta myös todella hieno. USA ei antanut Kolumbialle mitään mahdollisuuksia, vaan jätti Kolumbian tylysti nollille ; lopputuloksena 3-0.

Ruotsi ei ole todellakaan huonolla joukkueella mukana. Ruotsilla on mahdollisuudet edetä todella pitkälle. USA on ottelussa suosikki, mutta silti kertoimissa on aivan liikaa katsottu kahteen ensimmäiseen otteluun. Vaikka Ruotsi on tehnyt vain kaksi osumaa, niin yhtään maalia sinikeltaiset eivät ole päästäneet. Puolustuspeli on ainakin kunnossa. Senpä takia Ruotsia kyllä uskaltaa kokeilla ; tasoero ei todellakaan ole näin suuri!

Veikkaussivut | Tuomas