Naisten MM: Kolumbia - Ruotsi 28.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/06/2011
Jaa tämä...

Murskaako Ruotsi heti avausottelussa Kolumbian?

Kolumbia – Ruotsi, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon naisten MM-kisojen kolmannen pelipäivän otteluohjelmaa. Päivän toisessa ottelussa Kolumbia joutuu todella kovaan testiin. Vastaan asettuu nimittäin yksi kärkikolmikon suurimmista haastajista, rakas naapurimme Ruotsi. Naapurimaamme tulee taistelemaan yhdessä Yhdysvaltojen kanssa lohkovoitosta.

Kolumbia on materiaalissa ylivoimaisesti lohkon heikoin. Joukkueelle ei todellakaan voi lupailla näistä kisoista mitään hyvää. Kolumbialle todennäköisesti ottelu Pohjois-Koreaa vastaan on sellainen, joka olisi voitettavissa. Hyvin todennäköisesti myös Yhdysvaltoja vastaan Kolumbia tulee saamaan rumasti selkään. Ruotsi on tänä(kin) vuonna todella vahva ;joukkueen suurimpana tähtenä Sky Bluessa pelaava Therese Sjögran.

Ruotsin kirkkain yksittäinen tähti on jo kohtalaisen vanha, mutta samalla myös eniten maaleja Ruotsin paidassa iskenyt naispelaaja. Tämä turnaus saattaa olla hyvinkin Sjögranille viimeinen, joten nyt on todellakin halua taistella jopa MM-kullasta. Ruotsi todennäköisesti haluaa ja ennen kaikkea pyrkii pitämään paljon palloa. Kisojen avauspäivänä esimerkiksi Saksan ja Kanadan välillä nähtiin, että vaikka tasoerot olisivat hyvin suuret, ei se oikeuta aliarvioimaan ketään.

Näin myöskään Ruotsi ei todellakaan voi tehdä ; muuten Kolumbia tulee ja voittaa ottelun. Ruotsi omalla hyvällä pelillään ja ennen kaikkea hyvin motivoituneena ottanee helpohkon voiton avausottelustaan.

Veikkaussivut | Tuomas