Naisten MM: USA Pohjois-Korea 28.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/06/2011
Jaa tämä...

Aloittaako USA:n naiset helpolla voitolla?

USA – Pohjois-Korea, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon naisten MM-kisoissa ollaan edetty kolmannen pelipäivän tapahtumiin. Tässä ottelussa kohtaavat yksi suurimmista mestarisuosikeista Yhdysvallat, joka saa vastaansa Pohjois-Korean. 
Heti alkuun on todettava se, että tasoero on todella suuri USA:n eduksi. Pohjois-Korea ei missään tapauksessa ole turnauksen heikoimpia, mutta silti yksinkertaisesti USA on todella paljon parempi joukkue. Varmasti kolmikko Saksa, USA sekä Brasilia ratkaisevat tänäkin vuonna MM-kullan kohtalon. USA on valmistautunut turnaukseen niin hienolla menestyksellä, ettei ole mitään syytä, miksei samanlainen pelivire jatkuisi myös itse kisoissa. Kuusi edellisottelua ovat päättyneet 
voittoon ; mukana myös Algarvesta murskavoitto Suomea vastaan 0-4 lukemin.

Pohjois-Korean pelistä huomaa täysin päinvastaisia asioita ; mikään ei kulje. Kuudesta edellisestä ottelusta vain kerran Pohjois-Korea on saalistanut muuta kuin tappion. Ystävyysottelussa Hollantia vastaan Pohjois-Korea onnistui nappaamaan 1-1 tasapelin. Kyllähän USA on todella suuri suosikki selväksi lohkovoittajaksi. Ainoastaan oikeastaan Ruotsilla on mahdollisuudet haastaa sinipaidat taistelussa lohkovoitosta. Pohjois-Korea siihen tuskin kykenee.

Veikkaussivut | Tuomas