Anaheim - Nashville 22.4 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/04/2011
Jaa tämä...

Honda Centerissä kohtaavat Anaheim ja Nashville.

Anaheim – Nashville, Merkki 1, Kerroin 

Veikkaussivut valitsi tämän vihjeen Päivän vihjeeksi ja palkkioksi siitä maksetaan joka päivä kirjoittajalle 5 €! Kaikki Veikkaussivujen vihjeet näet foorumilta. Voit myös itse kirjoittaa vihjeesi päivittäin, jolloin sinulla on mahdollisuus tienata.

NHL:n playoffien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat läntisen konferenssin neljäs Anaheim, joka isännöi läntisen vitosta, Nashvilleä. Ottelusarja on jännittävässä 2-2 tilanteessa. Nashville lähti sarjaan pienen altavastaajan roolissa, mutta on näyttänyt kyntensä. Predators pelaa puolustavaa lätkää ja sillä on tiivis puolustus. Anaheimilla on liigan kovimpiin kuuluva hyökkäyskalusto, joten sen takia Predsille ollaan tehty niin monta maalia(3,80 ka).Ducks saa otteluun takaisin amerikkalaishyökkääjä Bobby Ryanin, joka vahvistaa jo entisestään kovaa Ducks-hyökkäystä.

Ducks on liigan parhaimpia kotijoukkueita ja Getzlaf-Perry-Ryan-Selänne ovat tällä hetkellä vaikea pysäyttää, joten aika paljon jää Rinteen varaan. Anaheimin saldo 14 edellisestä on 10 voittoa, Predsillä hieman heikompi ajanjakso kauden loppuun. Kotietu ja pienoinen materiaalietu siivittää Anaheimin 3,4-2,3 voittoon viiden suomalaisen kohdatessa toisensa.

Loput vihjeestä voit lukea Veikkaussivujen foorumilta

Veikkaussivut | jeejee