San Jose - Vancouver 20.5 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 20/05/2011
Jaa tämä...

Ottaako Canucks tukevan otteen Stanley Cupin finaalipaikasta?

San Jose – Vancouver, Merkki 2, Kerroin 

Canucks on ehkäpä ratkaisevan tuntuisessa 2-0 johdossa. Molemmat ovat materiaaliltaan liigan kärkeä, Vancouverin laskisin kuitenkin pieneksi suosikiksi. Heillä on laadukkaampi ja laajempi puolustuspeli, joka on toiminut hyvin viime peleissä. Runkosarjassa toki loukkaantumisia oli esimerkiksi Edler, Salo ja Bieksa ovat olleet useita otteluita sivussa, mutta nyt siis täydessä iskussa. Ainoastaan hyökkääjä Mikael Samuelsson on sinipaidoilta sivussa.

Kotijoukkueella yksi epävarma, puolustaja Demers. Niemi on torjunut playoffeissa toki hyvin, mutta ailahtelevuutta riittää. Tällä K-Vantaan kasvatilla on kuudesta viime pelistä alla peräti viisi tappiota! Kun puolustukselta ei tule riittäviä apuja, niin maaleille ei voi mitään. Vancouver ratkaisi edellisen ottelun viimeisen tehoeränsä ansiosta, ottelu päättyi lopulta 7-3 kotijoukkueelle. Canucks juotti myrkkyä vieraille. San Jose otti paljon jäähyjä, oli selvästi huonompi maalinedustalla ja poikkisyötöt olivat erittäin pahoja Sharks-pakeille, joista Vancouver iski muutaman häkin.

Vancouverin veräjänvartija Roberto Luongo on pelannut tasaisen varmasti ja harvoin päästää kahta kolmea maalia enempää. San Josella on tietty pakkovoitto, mutta helppoa sei ei ole. Molemmat ovat onnistuneet viime peleissä ylivoimalla; Vancouver on onnistunut läpi kauden siinä upeasti. Varsinkin Sedinin veljeksiä ja maalinedustalla painivaa Kesleriä on lähes mahdoton pysäyttää. Uskon Canucksien niukkaan voittoon, sillä heillä pienoinen materiaalietu ja parempi vire.

Veikkaussivut | jeejee