Tampa Bay - Pittsburgh 18.4 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2011
Jaa tämä...

Tampa isännöi Penguinsia kolmannessa ottelussa.

Tampa Bay – Pittsburgh, Merkki 2, Kerroin 

Itäisen konferenssin neljäs ja viides kohtaavat. Ottelusarja on tilanteessa 1-1, ja molemmat ottelut pelattiin Penguinsin kotihallissa. Nyt on kahden Tampan kotipelin vuoro. Normaalisti Pittsburgh on kärkijoukkueita, Tampan ollessa ylempää keskikastia. Crosbyn ja Malkinin poissaoloihin on kiinnitetty liikaa huomiota. Crosbyn ja Malkinin poissaolojen jälkeen joukkue hankki James Nealin Dallasista ja Alexei Kovalevin Ottawasta, jotka melkein täyttävät näiden supertähtien saappaat. Ottelut ovat päättyneet 3-0 ja 5-1 lukemin ottelusarjassa. Tampan kivenkova hyökkäyskalusto toimi ja 19 vedosta he saivat peräti viisi sisään! Tampa on liigan parhaimpia vastahyökkäysjoukkueita.

Pittsburgh on kokenut joukkue ja se on tasainen joka osa-alueella. Tampan puolustus on vieraita heikompaa ja Fleury on teknisesti Rolosonia taitavampi tolppien välissä, vaikka kokemusta tältä kaverilta löytyy. Tampan hyökkäyspää ailahtelee liikaa ja jos se ei toimi on tappio erittäin lähellä. Tampalla on kotietu, mutta se ei lukeudu liigan parhaimpiin kotijoukkueisiin. Tampa Bay:ltä on sivussa Randy Jones ja Matt Smaby. Vierailla ei poissaoloja ole, jos pitkäaikaispotilaita ei lasketa.

Vieraita on aliarvioitu kohteessa ja mielestäni puntit ovat tasan. Molemmat maalivahdit kuuluvat liigan TOP 10 ehdottomasti, mutta Rolosonin hanskaan on kiekko tarttunut tähän mennessä paremmin. Penguinsilla ollessa enemmän kokemusta on sillä vieraissa mahdollisuus voittoon. Lisäksi Pittsburgh pelaa kotijoukkuetta paremmin yhteen, joten Tampalla on tiedossa pitkä ilta mikäli haluavat ottaa voiton. Penguins on vienyt kahden ensimmäisen ottelun laukaukset selvästi nimiinsä 70-40, joten vieraita on hyvä kokeilla lapulle 3,00 kertoimella!

Veikkaussivut | jeejee