Anaheim Ducks - Colorado Avalanche 27.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/02/2011
Jaa tämä...

Anaheim hamuaa pudotuspeleihin Coloradon kustannuksella.

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche, Merkki 1, Kerroin 1,80 Expekt

Takavuosien mestari Anaheim Ducks tarvitsee pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin. Vaikka se on voittanut enemmän kuin hävinnyt tällä kaudella, on Läntinen Konferenssi ennätystasainen, eikä playoff-viivan paremmalle puolelle ole kuin kaksi pistettä.

Anaheim omaa vieraita monipuolisemman hyökkäyskaluston ja puolustuskin on hieman parempaa Lydmanin ja Visnovskyn johdolla. Anaheim lähtee otteluun siis suosikkina koti- sekä materiaaliedun turvin.

Colorado on ajautunut todella tukalaan tilanteeseen, joukkueella pari tärkeää pelaajaa poissa ja pudotuspeliviiva on karannut jo kymmenen pisteen päähän. Vire on ollut liigan huonointa, eikä joukkue juuri vahvistunut, kun Shattenkirk ja Stewart matkasivat St.Louisiin. Lisäksi Colorado pelasi eilen ottelun, joten kaksi peliä kahteen päivään painaa jo hieman jaloissa. Avalanche ei ole voittanut kuin yhden 10 edellisestään, joten se helpottaa kotijoukkueen asemia. Anaheim pääsee otteluun hyvin valmistautuneena ja on ollut läpi kauden kova kotona. Kotijoukkue pääsee otteluun terveenä ja Hiller aloittaa tolppien välissä, mikä on hyvä juttu. Coloradolta on sivussa O´Byrne, Foote ja TJ,Galiardi. Edellinen kohtaaminen pelattiin Avalanchen kotihallissa, josta Ducks ryösti täyden pistepotin puhtaasti 3-0. Honda Centerissä nähdään Anaheimin näytös ja voitoksi kirjataan 5-1.

Veikkaussivut | jeejee

Expektin arvostelu | Pelaa Expektillä, saat 50 € riskittömän vedon