Buffalo Sabres - Ottawa Senators 13.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/03/2011
Jaa tämä...

Siipirikkoiset joukkueet kohtaavat HSBC Areenalla.

Buffalo Sabres – Ottawa Senators, Merkki 2, Kerroin 3,55 Betfair

HSBC Areenalla kohtaavat Buffalo ja Ottawa. Buffalo kamppailee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta. Nyt joukkue saa vastaansa todella kovassa iskussa olevan Ottawan. Senators pelaa ilman panosta, mutta voittoja näyttää silti tulevan ja nuoria pelaajia kiinnostaa pelata. Buffalo pelasi eilen raskaan ottelun Torontossa häviten sen 4-3 lukemin. Ottawa pääsee otteluun tuoreilla jaloilla ja on napannut ilmiömäiset seitsemän voittoa 10 edellisestä.

Vierailta on monta avainhyökkääjää sivussa, mutta menoa se ei ole haitannut, sillä vieraiden molemmat maalivahdit ovat tulikuumia. Senators haki tällä viikolla kolme vierasvoittoa niukoin 2-1 numeroin ja tylsytti mm. Tampan tähtihyökkääjät. Buffalon vire on hyvä, mutta lukuisat loukkaantumiset sekoittavat peliä varmasti.Lisäksi Buffalon tähtiveskari Ryna Miller on pelannut täysin alakanttiin, joten maalilla saatetaan nähdä jopa Enroth. Ottelussa nähdään luultavasti vähän maaleja.

Poissa ovat Derek Roy, Patrick Kaleta, Chris Butler, Paul Gaustad, Drew Stafford ja kakkosmlari Patrick Lalime. Vierailta on edelleen poissa kolme tähtihyökkääjää; Milan Michalek, Daniel Alfredsson sekä Peter Regin. Näistä asetelmista 3,55 on täysin pelattavissa.

Veikkaussivut | jeejee