Chicago - St. Louis 6.4 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/04/2011
Jaa tämä...

Chicago isännöi Bluesia tärkeässä pelissä.

Chicago – St. Louis, Merkki 1, Kerroin

Chicago pitää 8.sijaa Läntisessä Konferenssissa, joten sen pudotuspelipaikka ei ole varma. Perässä hengittää Dallas ja Calgary kahden pisteen päässä, joten hallitsevalla mestarilla on ottelussa paljon panosta. St.Louis ei voi päästä enää pudotuspeleihin, eikä sillä ole läheskään yhtä hyvä materiaali kuin Chicagolla. Blackhawks ainakin minun papereissani ehdotonta kärkeä ja St.Louis alempaa keskikastia. Kotietu on ottelussa tärkeässä asemassa, sillä Chicago on viime aikoina napsinut kotoa ihan kiitettävän määrän pisteitä!

Molemmat ovat kovassa iskussa ja sekä Chicago, että St.Louis pelasivat eilen. St.Louis kaatoi heikon ja loukkaantumisista kärsivän Coloradon 3-1, samaan aikaan kuin Chicago taipui Montrealille vieraissa 2-1. Blackhawks oli ottelussa niskan päällä ja laukoi maalia kohti huikeat 41 kertaa, joten nälkä on kova ja yritystä piisaa. Edellistä kotiotteluakin se vei mielin määrin ja laukaukset olivat 32-15 Tampaa vastaan, mutta maalinteko tökki. Uskon Blackhawksin kovan hyökkäyskalusto tuottavan nyt tulosta, kun vastassa on 2,82 maalia per ottelu päästävä joukkue.

Chicago on vienyt tämän kauden kamppailuita ja johtaa niitä voitoin 3-2. Molemmilta sivussa yksi hyökkääjä; St.Louisilta Perron, sekä Chicagolta Sharp. Maaleja on varmasti luvassa, mutta Chicagolla kuitenkin sen verta panosta, joten tuskin tätä hävitä haluaa. Kotijoukkue juhlii 6-4 voittoa Toewsin tehoillessa 1+3.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.