Dallas - Columbus 5.4 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 05/04/2011
Jaa tämä...

Dallas taistelee pudotuspelipaikasta.

Dallas – Columbus, Merkki 1, Kerroin

Läntisen Konferenssin joukkueet kohtaavat. Itäisellä puolella viisi on jo varmistanut playoff-paikan, mutta Läntisessä jännitys säilyy loppuun asti, sillä niin huipputasainen se on tällä hetkellä. Ainoastaan kolme jatkopaikkaa on jaettu ja seitsemän joukkuetta taistelevat paikoista vielä kynsin ja hampain. Dallas Stars on yksi niistä.

He ovat sijalla 10. ja eroa kahdeksanteen on ainoastaan kolme pistettä, joten tämä ottelu on tärkeä Dallasille. Columbus on perustasoltaan kotijoukkuetta jäljessä ja minun papereissani alemman keskikastin joukkueita, eikä panoksia runkosarjan viimeisimpiin otteluihin ole. Blue Jacketsin viimeinen niitti voi olla lukuisat loukkaantumiset, jotka ainakin viime pelissä näkyivät, kun se hävisi St.Louisille murskaavasti 1-6. Vierailta ovat sivussa paras pistemies Nash, ykkösmaalivahti Mason, Clark, Clitsome, Hejda, Moreau, Murray ja Blunden.

Starsilta on sivussa ainoastaan Sutherby, Grossman, Burish eli ei onneksi mitään avainpelaajia. Dallasin arvioisin keskikastin joukkueeksi. Dallas otti edellisessä ottelussa hienon 3-4 vierasvoiton Duckseista ja piti näin ollen pudotuspelipaikan vielä elossa. Molemmat pelaavat hyökkäysvoittoista lätkää, joten maaleja nähdään mitä luultavimmin paljon. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet tällä kaudella tasaisia, mutta uskon koti- ja materiaaliedun vähintäänkin vievän Dallasin voittoon. Starsilla on panokset kovat, joten tätä se ei tule häviämään. Dallasin parempi vire ja Columbuksen loukkaantumiset lyövät viimeisen naulan arkkuun. Tämä kerroin on todella hyvä, kotijoukkue jyrää 6-3 voittoon Richardsin tehoillessa 1+3.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.