Los Angeles - Calgary 21.3 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/03/2011
Jaa tämä...

“Neljän pisteen ottelu.”

Los Angeles – Calgary, Merkki 1, Kerroin 2,10 Betfair

Los Angelesissa pisteistä taistelevat tiivisti Kings ja Flames. Kotijoukkueella on alla kaksi niukkaa tappiota, joissa maalinteko on tökkinyt. Uskon nyt joukkueen saavan parempaa aikaiseksi, kun loukkaantumisiakaan ei enää ole. Flamesin pahimmat poissaolot ovat Moss, Morrison ja Modin. Kotijoukkue on hieman laadukkaampi joukkue, sillä Calgary on puolustuspelaamisessa nin paljon jäljessä. Flames pelasi kaiken lisäksi eilen ottelun, jonka hävisi jatkoajalla maalijuhlissa. Toinen peli heti perään voi painaa jaloissa ja kun Kings pääsee tuoreilla jaloilla peliin.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat menneet Kingsille 2-1. He hakivat mm. 3-4 vierasvoiton Calgarysta, joka ei mikään helpoin paikka ole vierailla. Flamesin maalivahdit eivät ole saaneet juurikaan apuja puolustajilta viime peleissä, vaan verkot ovat heiluneet tiheään tahtiin. Kings taitaa sen paljon paremmin, joten luotetaan siihen. Los Angelesilla on kotietu eikä Flames juurikaan pisteitä nappaa vieraista, vaan se on liigan heikoimpia vierasjoukkueita.

Kingsillä on vain pisteen ero pudotuspeliviivan alapuolelle ja kaksi pistettä ero Calgaryyn. Flamesillä on kaksi ottelua enemmän pelattuna kuin Kingseillä ja jos King tästä ottelusta voiton ottaa on Flamesilla vaikea nousta enää pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus              

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus            

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen