New Jersey - Ottawa 9.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 08/03/2011
Jaa tämä...

Heikentynyt Ottawa tulikuuman Devilsin vieraana.

New Jersey – Ottawa, Merkki 1, Kerroin 1,74 Betfair

New Jerseyn unelma playoffeista elää vielä. Joukkueen ennakoitiin olevan Itäisen Konferenssin ehdotonta eliittiä kaudella 10/11, mutta toisin kävi. Joukkuetta riivasi kauden alussa lukuisat loukkaantumiset, pahimpana hyökkääjä Zach Parise ja lukuisat pakit. Loukkaantumiset ovat hieman jo hellittäneet ja joukkue on nostanut tasoaan oikeaan aikaan; peräti 20 voittoa 24 edellisestä ja joukkue on tällä hetkellä liigan tulikuumin. Playoffeihin siis voi Devils vielä päästä, mutta tästä olisi ehdottomasti napattava pisteet heikolta Ottawalta.

Ottawalla ei loppukaudeksi ole otteluihin panosta. Joukkue on muuttunut radikaalisti sitten alkukauden; tehokkaasta hyökkäysviisikosta on jäljellä enää Jason Spezza, Kovalev myytiin Pittsburghiin ja Regin, Michalek ja Alfredsson ovat sivussa. Joukkueen hyökkäysmateriaali on tällä hetkellä todella kapea ja nuori. Ottawa peluuttaa nuoria pelaajiaan todella paljon, joten kokeilumielessä lähtee Senators kauden viimeisimpiin otteluihin. Joukkueiden kohtaamiset menneet tasan 1-1 tällä kaudella. New Jersey pelaa puolustavaa lätkää ja helposti ei maaleja heille tehdä. Brodeaur ja Hedberg ovat kyllä liian kuumia tällä hetkellä Ottawalle, joten vieraat ei maaleilla mässäile tiistai-iltana.

New Jersey on materiaalissa Ottawaa selvästi edellä, vaikka se ei ihan liigan kirkkaimpaan kärkeen mahdukaan. New Jersey on hyvä kotijoukkue ja pystyy voittamaan siellä kenet tahansa. Lisäksi Ottawan vire on umpisurkeaa, pari voittoa on tullut sieltä täältä parin kuukauden sisällä , mutta vain pohjajoukkueita vastaan. Maaleilla tuskin mässäillään, vaan molemmat maalivahdit pelaavat hyvän ottelun (Brodeaur/Hedberg,Andersson). New Jersey on kuitenkin viime peleissä kestänyt paineet ja joukkue ottaa niukan 2-1 voiton, ratkaisijana kukapas muu kuin Ilya Kovalchuk!

Veikkaussivut | jeejee

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Betsson tarjoaa 50€ starttibonuksen