New Jersey - Pittsburgh 5.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/03/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko Devilsin upea lento?

New Jersey – Pittsburgh, Merkki 1, Kerroin 2.05 Expekt

Kotijoukkue New Jersey Devils on ollut uskomattoman kovassa vireessä. Joukkue kävi syvällä ja on noussut sieltä havittelemaan tosissaan pudotuspelipaikkaa. Viimeiset 22 ottelua ovat tuoneet Devilsille uskomattomat 18 voittoa. Ei liene epäselvää mikä on liigan kuumin joukkue tällä hetkellä.

Maalivahtipeli on ollut joukkueella viime aikoina loistavaa Martin Brodeurin johdolla, mutta nyt myös Johan Hedberg on ollut varma maalin suulla. Kotikaukalossa NJ on voittanut viimeisistä 10:stä ottelusta 9. Kaikkein mielenkiintoinen kysymys lieneekin, kuinka pitkälle tämä Devilsin rypistys riittää ja nouseeko joukkue vielä “pleijjareihin”?

Hirmutikissä oleva kotijoukkue saa tänään vastaansa loukkaantumisien ja viime aikoina hieman uusiutuneen pingviinilauman. Vierailijoilta ovat sivussa edelleen Sidney Crosby, Jevgeni Malkin, Chris Kunitz, Mike Comrie, Arron Asham, Eric Godard, Eric Tangradi, Brooks Orpik sekä Alex Grant. Kotijoukkueelta on sivussa vain Zach Parise, joka on ollut lähes koko kauden loukkaantuneena. Poissolot ja uudet pelaajat ovat hieman sekoittaneet vierailijoiden pakkaa. Pittsburgh on voittanut viimeisestä 12:sta ottelustaan ainoastaan 3. Vahvasti näyttää siltä, että NJ ottaa jälleen askeleen lähemmäs kohti pudotuspeliviivaa.

Veikkaussivut | ED89

Expektin arvostelu | Pelaa Expektillä, saat 50 € riskittömän vedon