Phoenix - Colorado 1.4 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/04/2011
Jaa tämä...

Ottavatko kojootit tukevan otteen pudotuspelipaikasta?

Phoenix – Colorado, Merkki 1, Kerroin 1,73 Betfair

Phoenix on Läntisessä Konferenssissa yllättävästi neljäntenä. Tuolla sijoituksella voisi luulla jo, että pudotuspelipaikka olisi varma kun jäljellä on neljä ottelua, mutta ei ole. Läntinen Konferenssi on niin tasainen, että neljännen ja kahdeksannen välillä on vaivaiset viisi pistettä. Kojooteilla on ottelussa siis rutkasti panosta. Vaikka Colorado onkin hyökkäysmateriaalissa hieman kotijoukkuetta vahvempi, on joukkueiden puolustus-ja maalivahtipelit aivan toista maata. Coloradon puolustus vuotaa päivästä toiseen. Sen sijaan Phoenixillä se on keskikastia paremmalla tasolla, eikä maalinteko ole helppoa heille.

Phoenixillä on siis pienoinen materiaalietu sekä kotietu. Coyotes on vieraita paremmassa iskussa, joten näin ollen vaikeasti voitettavissa. Coloradolla on takana eiliseltä ottelu Nashvilleä vastaan, joten Phoenix pääsee nauttimaan myös ns. rasitusedusta. Vierailla ei ole panosta ottelussa, sillä pudotuspelipaikka ei ole mahdollinen ja sijoituskin varma, koska edellä olevaan Columbukseen on 15 pistettä ja takana olevaan Edmontoniin seitsemän pistettä.

Molemmilla joukkueilla on muutama loukkaantuminen, joten siitä ei kummatkaan hyödy. Coyotes on vienyt tämän kauden kohtaamisia mielin määrin, se johtaa niitä voitoin 3-0 ja maaliero suotuisa 10-2! Coyotesin maalivahti Ilya Bryzgalov on ollut ilmiömäinen niissä otteluissa, sillä hänen torjuntaprosenttinsa on huikea 96,5! Venäläisvahti on torjuntatilastossa kahdeksantena, kun taas Coloradon maalivahti Brian Elliott majailee häntäpäässä. Kotijoukkue jyrää ansaittuun 4-1 voittoon.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                           

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                         

Unibet tarjoaa 100€ starttibonuksen