Vancouver - Minnesota 14.3 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 14/03/2011
Jaa tämä...

Onko Wild liian kesy sarjakärjen käsittelyssä?

Vancouver Canucks – Minnesota Wild, Merkki 1, Kerroin 1,80 Betsson

Vancouverissa Canada Hockey Placessa kohtaavat Läntisen Konferenssin selvä ykkönen Canucks, sekä play-off paikasta taisteleva Wild. Kotijoukkue on materiaalissa edellä, mutta puolustus- ja maalivahtipelit ovat molemmilla hyvin tasaiset. Wild kärsii lukuisista hyökkäyspään loukkaantumisista ja maalinteko on sen takia ollut tuskaisen vaikeaa.

Poissa ovat Mikko Koivu, Guillaume Latendresse ja Cal Clutterbuck, joten kovia pelimiehiä hyökkäyspäästä sivussa. Lisäksi Cam Barker on poissa puolustuksesta. Vancouverilta on sivussa Edler ja Bieksa.

Suuresta kotiedusta nauttiva Vancouver on selvä suosikki ja Minnesota joutuu kyllä puolustuskannalle. Edellisissä kohtaamisissa menty kotivoittojen merkeissä, tältä kaudelta voitot tasan 2-2. Maaliero Canucksien hyväksi 9-2 kotiotteluissa Wildia vastaan tällä kaudella. Canucks on kaiken lisäksi paljon paremmassa vireessä, seitsemän voittoa 10 edellisestä. Vancouver voitti kaikki viisi vierasotteluaan, maaliero näissä Canucksien hyväksi 19-11!

Wildin vire umpisurkeaa, sen kaksi edellistä vierasottelua tältä viikolta ovat päättyneet 4-0 tappioihin Dallasia ja Nashvilleä vastaan. Minnesota sai edellisessä ottelussa vain 13 laukausta maalia kohti! Wildilla painaa jaloissa tuo vierasotteluputki, eikä se vielä tähän pääty. Joka tapauksessa Canucks selvä suosikki ja kerroin on mielestäni mitä mainioin, sillä Canucks voittaa noin kaksi kotiottelua kolmesta. Ottelusta lienee tulossa vähämaalinen, sillä molempien maalivahdit torjuntatilastossa kärkipäässä . Liigan parhaana kotijoukkueena tunnettu Vancouver ei kuitenkaan maaleitta jää. Kerroin on edellispäivästä hieman laskenut, joten kannattaa käyttää hyödyksi! Tulosveikkaus: 3,4-0,1.

Veikaussivut | jeejee