R. Federer - N. Djokovic 3.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/06/2011
Jaa tämä...

Djokovic kohtaa entisen maailmanlistan ykkösen välierissä.

Federer – Djokovic, Merkki 1, Kerroin 

Kaikkien aikojen tennistähti vastaan tämän hetken kuumin tennisnimi, ei kuulosta huonolta. Ranskan avointen toisessa välierässä tämä on totta ; Roger Federer ja Novak Djokovic ratkaisevat toisen finaaliin menijän. Molemmat ovat todella upeassa kunnossa ja ottelusta on tulossa varmasti todella upea – se on aivan päivänselvä juttu. Novak Djokovicilla on todella huipussaan itseluottamus, mutta henkilökohtaisesti pidän Federeriä parempana pelaajana. Kummalla kestää pää? Väitän, että Federerillä.

Roger Federer on ollut turnauksessa huikeassa iskussa. Pariisin massalla sveitsiläinen on lähettänyt kotimatkalle Feliciano Lopezin, Maxime Teixeiran, Janko Tipsarevicin, Stanislas Wawrinkan, sekä Gael Monfilsin ja mikä parasta Federer ei ole hävinnyt erääkään! Meno on ollut upeaa katsottavaa ; sveitsiläisestä huomaa heti, että turnaukseen ollaan valmistauduttu upeasti.

Puolestaan Novak Djokovic on ollut Federerin tavoin oikein hyvä, sillä Thiemo De Bakker, Victor Hanescu, Juan Martin Del Potro, sekä Richard Gasquet ovat joutuneet lähtemään kotimatkalle. Se on todettava, että Juan Martin Del Potroa vastaan Djokovicilla oli jopa yllättävän suuria vaikeuksia. Todellakaan Serbialaisen voitto ei ollut päivänselvä asia Del Potroa vastaan. Lisäksi muutenkin, mikäli Federer voittaisi esimerkiksi avauserän, Djokovicin itseluottamus saisi tosi pahan kolhun. Mitä sitten tapahtuisi?

Novak Djokovic on voittanut pelaajien kolme edellistä keskinäistä kohtaamista, mutta muuten Sveitsiläinen johtaa selvästi voitoin 13-9. Ottelusta on tulossa todella upea, jostain syystä Roger Federer on laitettu näin suureen altavastaajarooliin. Henkilökohtaisesti en usko, että Djokovic pystyy pitämään ajatukset kasassa – Federeriltä onnistuu se varmasti. Federerillä on niin paljon kokemusta isojen otteluiden voittamisesta, että ilman muuta Sveitsiläisen  kerroin on koko viikon parhaimmistoa.

Veikkaussivut | Tuomas