Daniela Hantuchova - Svetlana Kuznetsova 29.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/05/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Daniela Hantuchova venymään jälleen yllätykseen?

Daniela Hantuchova – Svetlana Kuznetsova, Merkki 2, Kerroin 

Ranskan Avointen ensimmäisen viikon viimeisenä pelipäivänä Daniela Hantuchova saa vastaansa Svetlana Kuznetsovan. WTA-Rankinglistalla hieman kolmenkymmenen paremmalla puolella olevan Daniela Hantuchovan kisoissa mukana olemista näin pitkällä voidaan pitää yllätyksenä, sillä Slovakialainen ei todellakaan kuulu naisten tenniksen kärkikahinoihin, vaikka tässä turnauksessa peli onkin sujunut hienosti. Puolestaan Svetlana Kuznetsova on ottelussa ilman muuta suosikki, sillä Venäläinen ei ole hävinnyt samalla tavalla turnauksessa vielä erääkään, ja muutenkin Kuznetsovan peli on ollut erittäin vakuuttavaa.

Tässä turnauksessa Daniela Hantuchova on tiputtanut jatkosta ensin avauskierroksella Shuai Zhangin, seuraavaksi Sara Erranin ja kolmannella kierroksella yllätyksenä maailmanlistan ykkösen, Tanskan Caroline Wozniackin. Puolestaan Svetlana Kuznetsova on lähettänyt kotimatkalle niin Magdalena Rybarikovan, Irina-Camelia Begun kuin myös Rebecca Marinon. Jokaisessa näissä ottelussa rankingissa kuudentenatoista oleva Venäläispelaaja on ollut aivan loistava.

Daniela Hantuchova on menestynyt ihan kohtalaisen mukavasti Grand Slameissa, sillä parhaimmat saavutukset ovat kertaalleen välierä Australian Avoimissa, sekä puolivälierät Wimbledonissa, sekä Yhdysvaltain Avoimissa – kahden jälkimmäisen osalta kuitenkin on jo monta vuotta aikaa. Svetlana Kuznetsovan taidoista kertonee oleellisen sen, että pari vuotta sitten hän voitti juuri Ranskan Avoimet, lisäksi seitsemän vuotta sitten Venäläispelaaja oli Australian Avointen ykkönen. Svetlana Kuznetsova johtaa todella selvästi pelaajien keskinäisiä kohtaamisia ja lähtee ehdottomasti Daniela Hantuchovaa vastaan suosikkina. Olisi yllätys, jos venäläispelaaja tippuisi jo tässä vaiheessa turnauksesta – kuitenkin turnauksessa menossa on vielä vasta ensimmäinen viikko.

Veikkaussivut | Tuomas