Leonardo Mayer - Dustin Brown 23.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/05/2011
Jaa tämä...

Ranskan avointen toinen pelipäivä.

Leonardo Mayer – Dustin Brown, Merkki 2, Kerroin 

Ranskan avointen toisen pelipäivän ensimmäisen kierroksen ottelussa Leonardo Mayer saa vastaansa Dustin Brownin. Argentiinalainen Mayer on parhaimmillaan ollut ATP-rankinglistalla hieman viidenkymmenen huonommalla puolella. Argentiinalainen on vielä melkoisen nuori ja varmasti tulevaisuuden nimi, jolla on kerättynä kuitenkin vasta yksi turnausvoitto. Puolestaan Dustin Brown on ajoittain väläytellyt selvästi kovempia vastustajia vastaan ja varsinkin Brownin syöttö on todella pelottava.

Leonardo Mayer selvisi Ranskan avoimiin vasta karsintojen kautta. Karsinnoissa Argentiinalainen voitti Martin Fischerin, Juan Sebastian Cabalin sekä Jan Hernychin. Puolestaan saksalainen ei joutunut karsimaan paikasta pääsarjassa, vaan Brownin edellinen ottelu on kymmenen päivän takaa Kroatian Zagredista, jossa hän tippui lopulta toisella kierroksella.

Yksi yllätys on Ranskan avoimissa jo nähty kun Cilic hävisi suoraan kolmessa erässä Ramirezille. Tässä otteluparissa Leonardo Mayer on kieltämättä niukka suosikki, mutta varsinkin jo pelkästään syötön kanssa pitkälle pääsevä Dustin Brown on ehdottomasti yllätysvalmis.

Veikkaussivut | Tuomas