J. Monaco - F. Verdasco 24.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/05/2011
Jaa tämä...

Yllätysvalmis Verdasco Monacon kimppuun.

Monaco – Verdasco, Merkki 2, Kerroin 1,59 Pinnacle Sports

Ranskan Avointen ensimmäistä kierrosta. Argentiinan Juan Monaco kohtaa Fernando Verdascon. Monacolle tästäkään Grand Slam-turnauksesta ei voi lupailla kovin hyvää, sillä vastaan asettuva Verdasco on erittäin hyvä massapelaaja ja pystyy haastamaan maailman kärjetkin.

Argentiinalainen 27-vuotias Juan Monaco on päässyt Grand Slam -turnauksessa parhaimmillaan neljännelle kierrokselle – se on tapahtunut kahdesti vuonna 2007 Ranskassa sekä Yhdysvalloissa.

Puolestaan maailmanlistalla sijalla seitsemäntoista oleva Verdasco on parhaimmillaan ollut ATP-listalla seitsemäntenä, mikä ei todellakaan ole yllätys. Espanjalaisella on kaikki mahdollisuudet nousta samoille sijoille. Grand Slam -turnauksissa Espanjalainen on pärjännyt todella mukavasti, sillä esimerkiksi kahden edellisvuoden aikana Verdasco selviytyi Yhdysvaltain avoimissa puolivälieriin sekä Australian avoimissa peräti välieriin asti. Tämä kertoo vain siitä, että espanjalainen pystyy tarvittaessa venymään mukavasti isoissa otteluissa. Voi hyvinkin olla, että Verdasco pelaa vielä ensi viikon loppupuolella Pariisin massalla. Verdasco on parhaimillaan nimen omaan massalla joten Pinnacle tarjoaa selkeää ylikerrointa tähän kohteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas