A. Montanes - M. Youzhny 27.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/05/2011
Jaa tämä...

Ranskan avoimissa pelataan kolmatta kierrosta.

Montanes – Youzhny, Merkki 2, Kerroin 

Montanes (Rank. 38) on kelpo massapelaaja. Ikää kuitenkin löytyy jo 30-vuotta, eikä tällä kaudella ole oikein huippuvireeseen päässyt. Nyt vastaan asettuu ensimmäinen todellinen mittari, kun Montanes on päässyt aika helposti kolmannelle kierrokselle voittaen Gicquelin 3-0 ja Ramirez-Hidalgon 3-1. Montanesia vastaan asettuu toinen kokenut pelaaja, nimittäin 28-vuotias venäläinen Mikhail Youzhny (Rank. 13), joka on pyörinyt rankingissa Top. 35:dessä todella kauan.

Youzhny on myös kelvollinen massapelaaja, eikä sillä sarakkeella eroa synny. Youzhny mennyt turnauksessa puhtaasti 3-0 voitoilla kolmannelle kierrokselle. Montanes on ollut Youzhnylle mieluinen vastustaja, sillä herrat ovat kohdanneet kolmesti. Näitä kohtaamisia johtaa Youzhny 3-0.

Montanes ei ole parhaimmillaan pitkissä Grand Slam otteluissa ja ikää on sen verran jo kertynyt, ettei jalka enää nouse yhtä kevyesti kuin viisi vuotta sitten. Youzhny taasen on aina kovassa fyysisessä kunnossa, eikä ikä ole vielä jaloissa painanut. Youzhny pääsee peliin lisäksi paremmin latautuneena, sillä hänellä ei paljon aikasemmissa otteluissa ole jalka painanut. Montanes joutui hieman tiukemmille keskiviikkona, häviten ensimmäisen erän Ramirez-Hidalgolle. Vaikka kumpikaan ei ole mitään kummoisia otteita 2011-kaudella esittänyt, niin kyllä Youzhny tässä selvästi suosikki on. Mitä pidemmälle ottelu menee sitä paremmin Youzhnyn hyvä fysiikkän tulee esille. Todella kovaa suoritusta vaatii Montanesilta mikäli hän aikoo Youzhnyn turnauksesta pudottaa. Yllättävän tasainen kerroin-asettelu tekee Youzhnysta pelikelpoisen kohteen!

Veikkaussivut | misteri