Nadal - Murray 3.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/06/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Nadal yllättämään Nadalin?

R. Nadal – A. Murray yli 33,5 peliä 

Maailmanlistan #1 Rafael Nadal kohtaa maailmanlistan #4 Andy Murrayn. Nadal on massaspesialisti ja on jo viidesti voittanut Ranskan Avoimet. Nyt vastaan asettuu vuotta nuorempi (24) kollega Andy Murray.

Murray on parhaimmillaan nimenomaan altavastaajan asemassa. Troicki ottelussa jo nähtiin millaisiin nousuihin Murray pystyy. Murray oli Troickia vastaan erissä 2-0 tappiolla, mutta nousi kuitenkin lopulta voittoon. Molemmat ovat joutuneet kerran turnauksessa pelaamaan täydet viisi erää, Rafa pelasi avauskierroksella John Isneriä vastaan ja Murray siis jo mainittua Troickia vastaan.

Keskinäisiä kohtaamisia johtaa Nadal 10-5, massalla Nadal johtaa voitoissa 3-0. Andy Murray ei ole parhaimmillaan massalla, mutta ei hän silti mikään huono massapelaaja ole. Ei olisi hirveä yllätys jos peli venyisi viidenteen erään, jonka vaikka Murray voittaisi. Nadal laitettu aika hirmuiseksi suosikiksi, vaikka kyllä uskon Murrayn mukana pysyvän, joten ihan kelpo kohde. Kohde osuu oikein erittäin todennäköisesti, jos pelataan neljä erää ja on myös mahdollista, että vaikka ottelu päättyisi jo kolmessa erässä, voi veto mennä oikein esim. 7-6, 6-3, 7-5 (34 peliä).

Veikkaussivut | misteri