D. Tursunov - X. Malisse 24.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/05/2011
Jaa tämä...

Ranskan avointen viimeinen ensimmäisen kieroksen ottelu.

Tursunov – Malisse, Merkki 1, Kerroin 4,85 Pinnacle Sports

Tässä otteluparissa Xavier Malisse on laitettu suuren suosikin asemaan, jota voidaan vähintäänkin kyseenalaistaa. Dmitry Tursunov on viime aikojen peliesitysten valossa todellakin valmis etenemään turnauksessa pitkälle. Venäläinen on pärjännyt edellisissä turnauksissa hienosti, joka varmasti antaa paljon lisää itseluottamusta. Hyvänä esimerkkinä toimivat Bathin ja Ateenan turnauset, jossa venäläinen ensimmäiseksi mainitussa voitti koko turnauksen. Jälkimmäisenä mainitussa turnauksessa hän selviytyi välieriin saakka.

Puolestaan Belgian Xavier Malissen viime ajoista ei todellakaan voi käyttää samoja sanoja, sillä esimerkiksi neljässä edellisessä turnauksessa ainoastaan kerran Malisse eteni toista kierrosta pidemmälle. Belgialainen johtaa kylläkin pelaajien keskinäisiä kohtaamisia 1-3 numeroin, mutta jokaisesta ottelusta, viimeisimpää lukuunottamatta, on jo aikaa todella paljon. Näin suuren suosikin asemaan belgialaista on aivan mahdotonta saada.

Dmitry Tursunovilla on erittäin hyvä syöttö, jonka takia Malissen palautukset tulevat varmasti olemaan hyvin heikkotasoisia. Näin Tursunov pääsee ottamaan heti ottelun käsiinsä agressiivisella pelillä.

Veikkaussivut | Tuomas