Lille - Sochaux 18.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/05/2011
Jaa tämä...

Lille saa vieraakseen kauden yllättäjän.

Lille – Sochaux, Merkki 2, Kerroin 9,58 Pinnacle Sports

Ranskan liigaa on jäljellä vielä kolme kierrosta ja panoksia löytyy monella joukkueella edelleen mukavasti. Tässä ottelussa Lillellä on mahdollisuus käytännössä varmistaa mestaruus. Kuitenkin sen ratkaiseminen on aina vaikeaa. Lille johtaa kolmella pisteellä toisena olevaa Olympique Marseillea ja kuitenkin turkoosipaidat ovat pelanneet jo kyseisen ottelukierroksen ottelunsa. Se on kieltämättä yllättävää, että kun kyseessä on todella tasainen liiga, niin mestaruustaistossa ovat vain nämä kaksi seuraa.

Puolestaan vierailija Sochaux on, kuten todettu, kauden suurin yllättäjä. Edelleenhän vierailla on mahdollisuudet yltää jopa liigakolmoseksi, mutta se vaatii jo hyvin suurta ihmettä. Neljänteen sijaan Sochauxilla on jopa kohtalaisen realistiset mahdollisuudet, sillä eroa PSG:hen on neljä pistettä. Sochaux on pelannut kokonaisuudessaan upean kauden ja sana upea kuvaa varsinkin tämän vuoden pelien tuloksia. Kuntopuntarin kärkisijoilla oleva vierasjoukkue onkin nykykunnolla jopa Lillelle todella vaikea vastustaja. Sen huomaa kaikesta, että Sochauxin pelaajien itseluottamus on todellakin kunnossa ja silloin joukkue kuin joukkue pystyy haastamaan kenet tahansa.

Viime aikoina molemmat ovat olleet upeassa iskussa, sillä Lille on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä, sama määrä otteluita on tuottanut Sochauxille neljä voittoa ja tasapelin. Kaksi edellistä ottelua on päättynyt Sochauxin voittoon maalierolla 7-0!

Lille on hävinnyt tällä kaudella kotonaan vain yhden ottelun, mutta toisaalta viisi tasapeliä kertoo siitä, että ei Lille kotonaan todellakaan ole kenellekään liian ylivoimainen. Sochaux tietää sen, että loppukaudesta huippusuorituksella joukkueella saattaa olla vielä mahdollisuudet Eurokentille, joten varmasti se tulee näkymään enemmän tai vähemmän itse ottelussa. Liigan tämän hetken yksi kuumimmista joukkueista lähtee otteluun altavastaajana, mutta siltikin tälläinen kerroin on aika hurja.

Veikkaussivut | Tuomaas