SPV - SSV 4.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/03/2011
Jaa tämä...

Kuinka käy maalivahtivaikeuksissa taivaltavan SPV:n?

SPV – SSV, Merkki 2, Kerroin 2,00 Betsson

Salibandyliigan viimeinen kierros. Vierasjoukkue SSV jahtaa vielä “epätoivoisesti” Classicia, taistelleen runkosarjan ykköstilasta. Se vaatisi SSV:ltä ehdottomasti voittoa. Classic johtaa vain yhdellä pisteellä SSV:tä joten he eivät saa voittaa omaa ottelua.

Kotijoukkue SPV puolestaan voi vielä nousta kolmanneksi, sekin vaatisi voiton tämäniltaisesta vastustajasta, sekä Oilersin kömmähdystä Porissa. SPV on liigan runsasmaalisin joukkue, josta löytyy tulivoimaa kaksikon Kohonen-Koski johdolla. Ykkösmaalivahti Jarno Ihmeen loukkaannuttua pelaa tänään joko Julius Kivimäki tai Roope Mutka. Kivimäki ei viime ottelussa vakuuttanut, joten olisiko nyt Roope Mutkan vuoro? Jarno Ihmeen loukkaantuminen on ollut joukkueelle ilman muuta suuri takaisku, sen näki Oilers-ottelussa.

Liigan kovin hyökkäys vastaan liigan kovin puolustus, siinä on juoni tänä iltana. Oma veikkaus on, että SSV pystyy pimentämään SPV:n tehomiehet, ja ottamaan voiton, kenties jopa kotijoukkueen maalivahtipelin suosiollisella avustuksella.

Veikkaussivut | ED89

Betsson arvostelu | Pelaa Betssonilla, saat 125 € riskittömän vedon