Torino - Reggina 18.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2011
Jaa tämä...

Serie B:n huippuottelussa Torino kohtaa Regginan.

Torino – Reggina, Merkki 2, Kerroin 

TORINO:

Torinon kakkosseura lähti kauteen tasan yksi tavoite mielessään ; nousta takaisin pääsarjaan. Joukkueen materiaali on ehdottomasti liigan parhaimmistoa, mutta kentällä se ei ole läheskään aina näkynyt. Torino on tällä hetkellä liigassa vasta viidentenä, eroa sarjakärjessä olevaan Sienaan on yli parikymmentä pistettä. Suoraan nousuun viininpunapaidoilla ei ole mitään mahdollisuuksia, mutta todennäköisesti nousukarsintojen avulla ensi kaudella pääsarjassa pelaa kaksi Torinolaisseuraa.

Torinolla on ollut kauden aikana todella suuria ongelmia maalinteon kanssa, sillä jopa jotkut liigan häntäpään joukkueista ovat tehneet enemmän maaleja. Tähän kun lisätään se, että puolustuspelaaminen on ollut välillä karmeaa katsottavaa, niin ei mikään ihme, että sijoitus on vasta viides. Vaikka sillä sijoituksella on edelleen mahdollisuus nousta ensi kaudeksi liigaan, on se Torinon tasoiselle joukkueelle liian heikko suoritus. Kotonaan Torino on vasta liigan keskikastin joukkue vain yhdeksällä voitollaan

REGGINA:

Regginan tavoite oli aivan sama kuin Torinolla ; nousta ensi kaudeksi pääsarjaan. Lopputulos on kuitenkin ollut aivan samanlainen, kausi on ollut epäonnistunut. Regginan materiaali on hieman Torinoa heikompi, mutta silti vierailijoita voidaan helposti pitää yhtenä tämän kauden parhaimmista Serie B -joukkueista. Reggina on tällä hetkellä illan vastustajan jälkeen kuudentena, viimeisenä joukkueensa selviytymässä nousukarsintoihin. Regginalle maalinteko on ollut vielä jopa Torinolaisillekin vaikeampaa, mutta toisaalta edes kohtalaisen sijoituksen takaa mukavasti sujunut puolustuspeli.

Regginan kaudesta saadaan hyvä kuva, kun katsotaan esimerkiksi joukkueen kotipelien tilastoja. Kyseisessä taulukossa joukkue on vasta keskikastissa, lisäksi maalinteossa on onnistuttu alle parikymmentä kertaa, joka on todella vähän. Toisaalta kotonaan vähemmän maaleja omiin on päästänyt vain kauden yllättäjä Varese. Vieraissa Reggina on ylemmän keskastin joukkue, mutta näistäkin vain viisi voittoa keränneenä.

Veikkaussivut | Tuomaas