HIFK - Blues 13.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/04/2011
Jaa tämä...

SM-liigan finaalit ryminällä käyntiin.

HIFK – Blues, Merkki X, Kerroin 

SM-Liigan finaaleissa vuosimallia 2011 kohtaa kaksi pääkaupunkiseudun joukkuetta HIFK ja Blues! Molemmat selvittivät tiensä välieristä finaaleihin loppujen lopuksi helpolla tavalla, jos numeroita katsotaan. HIFK:n saldo koko “pleijareista” on kahdeksan voittoa ja viisi tappiota. Bluesilla sama on 10 voittoa ja neljä tappiota. HIFK on paperilla Bluesia vahvempi, mutta sinipaitojen vire on vähintäänkin loistavalla tasolla. Runkosarjassa tökkinyt maalinteko on parantunut juuri oikeaan aikaan. Molemmilla joukkueilla on todella kovat maalivahdit, Riksman ja Tarkki. Molemmat maalivahdit ovat elämänsä vireessä. Maaleja siis näemme varmasti harvakseltaan, joka lisää jatkoajan todennäköisyyttä.

HIFK:n hyökkäysmateriaali on liigan laajimpia ja edellisessä ottelussa se teki peräti seitsemän maalia! Bluesin vahvuus on ollut kuitenkin puolustus-ja maalivahtipelaaminen, joten petolauma saa tuskailla maalinteon kanssa varmasti. Näimme sen HIFK – Jokerit sarjassakin kun Lasak oli tulessa. Nyt Bluesilla on vieläkin parempi maalivahti sekä uhrautuvaisempi joukkue.

Pelaaminen voi olla ajoittain hyvinkin tarkkaa, sillä virheitä halutaan vältellä. Runkosarjassa HIFK vei kohtaamisia nipin napin, mutta moni meni jatkoajalle. Blues on päästänyt vain 26 maalia playoffeissa, eli hieman alle 2,00 maalia/ottelu! Bluesin uskomattoman ylisuorittamisen vuoksi ottelusta tulee tasaisempi, kuin runkosarjan kamppailuista. Riksman vs. Tarkki. Betfair tarjoaa tasapelille muhkeaa 4,60 kerrointa, mutta minun mielestä se toteutuu playoff peleissä n. 24% todennäköisyydellä! Poimitaan tämä pois, HIFK ottaa voiton Bluesista jatkoerässä lukemin 2-1.

Veikkaussivut | jeejee