Blues - JYP 6.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/04/2011
Jaa tämä...

Heräsikö JYP viimein taistelemaan?

Blues – JYP, Merkki 2, Kerroin

Kevään yllättäjäjoukkue Espoon Blues on tekemässä tämän kauden kiekkosensaatiota. Joukkue pudotti huimassa vireessä loppukaudesta olleen Kärpät “säälipleijareissa”. Tämän jälkeen toinen tämän kauden sensaatiojoukkueista, runkosarjan kakkonen Porin Ässät, taipui espoolaisten käsittelyssä puolivälierissä. Nyt tässä ottelusarjassa on muhimassa todellinen jättipommi, sillä Blues johtaa sarjaa 2-1. Mitään ei vielä ole ratkaistu, sen osoitti edellinen ottelu Jyväskylässä.

Blues johti kyseistä ottelua 1-0 ja paikkoja oli suurempaankin karkumatkaan, mutta niin vain JYP kiri rinnalle ja ohi. Oliko tässä jonkinasteinen käännös tälle ottelusarjalle? Jonkunlainen kutina vain on, että JYP tulee vielä. Runkosarjan lähes ylivoimaisesti voittanut joukkue ei ole vielä sanonut viimeistä sanaa tässä ottelusarjassa. Bluesin 2-0 johto ei ollut vielä mitään eikä kovinkaan suuri yllätys ei olisi jos JYP tästä tarpoisi seuraavat kolme voittoa ja olisi näin ollen finaalissa. JYP on jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta edellä. Bluesilla oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa vahvempi tahto, mutta nyt sekin on jo kääntynyt vieraiden puolelle.

Ainoa asia, johon JYP voi kaatua on maalivahtipeli. Joko omien maalivahtiensa huonoon päivään, tai kotijoukkueen muuriin, Iiro Tarkkiin. Viime ottelussa Pekka “Peki” Tuokkola oli kuin muuri.

Veikkaussivut | ED89

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.