HIFK - Jokerit 28.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 28/03/2011
Jaa tämä...

HIFK ja Jokerit taistelevat välierä paikasta.

HIFK – Jokerit, Merkki X, Kerroin 4,33 Eurobet

Yleensä en laita pitkävetoon tasapelejä, mutta tänään laitan. HIFK on tuntunut olevan kipsissä koko ottelusarjan ajan ja Jokerit on roikkunut mukana. HIFK on laukonut Lasakia kohti kotiotteluissa 97 laukausta kolmessa ottelussa. Vain kolme on mennyt sisään.

Tasapelit korostuvat aina playoff-sarjoissa. Tappiolla olevan joukkueen on pakko hakea tasoitusta, maksoi mitä maksoi. Maalit ovat Jokereille 12-10 kuudessa ottelussa ja molemmat joukkueet lähtevät varmasti varman päälle pelamaan. Ottelu ratkeaa pieniin asioihin. Ennen ottelusarjan alkua uskoin Lasakin häviävan Riksmanille 100-0. Toisin kävi. Lasak on pelannut erinomaisesti eikä haparointia ole juuri näkynyt. Lasak on tulisieluinen, mutta kun hän on saanut itseluottamuksen kuntoon, hän on huikea. Riksman taas pelasi ensimmäiset kaksi ottelua huonosti. Nyt hän on taas päässyt omalle tasolleen ja pelannut erinomaisesti.

Otteluun myytiin kolmessa minuutissa liput ja varmasti halukkaita olisi ollut ainakin toisetkin 8200. Tunnelma on varmasti katossa ja  toivottavasti ottelu ratkaistaan pelillisesti. Tunteet ovat pinnassa varmasti kaikilla pelaajilla, valmentajilla sekä yleisöllä. Pientä jälkipeliä on jokaisessa tilanteessa. “Poliisit” ottelussa ovat varmasti Kankaanperä HIFK:n puolelta sekä Väänänen Jokereitten leivistä.

HIFK voittaa ottelun jatkoerässä 3-2.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen