HIFK - Lukko 30.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/03/2011
Jaa tämä...

Pudotuspelien välierät alkavat Helsingissä

HIFK – Lukko, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 2.70 Nordicbet

HIFK sai viimeisessä pelissä viimein “ketsuppipulloefektin”. Jokerien sumputus ei riittänyt tällä kertaa tässä ottelusarjassa. Nyt HIFK:n pelaajat ovat saaneet itseluottamusta ja he tulevat kovaa Lukkoa vastaan. Lukkoa ei tunneta “sikajoukkueena”, mutta tässä ottelusarjassa tulee varmasti jälkipeliä. Jäähyjä tulee paljon ja molemmilla joukkueilla on hyvä ylivoima.

Raumalaisten ulkomaalaisvahvistukset ovat näyttäneet, että kyllä he kestävät playoffit. Petruzalek ja McLean ovat nostaneet tasoaan huikeasti viime kauteen verrattuna. Ainoastaan Justin Morrison on vielä ilman pisteitä näistä kolmesta tehopelaajasta. Ylivoimassa Lukon tärkein pelaaja on kuitenki Perttu Lindgren. Mitä paremmin Perttu pelaa – sitä paremmin Lukko pelaa.

HIFK:n puolelta löytyy taas SM-liigan kaksi tärkeintä pelaajaa. Ville Peltosen tietää jokainen suomalainen, mutta Lennart Petrell on vähän tuntemattomampi. Tämä työmyyrä on taitava käsistä, mutta hänen roolinsa on taistelija. Petrellin pystyy laittamaan ylivoimaan, alivoimaan ja vaikka jäähyaitioon. Hän tekee sen mitä valmentaja sanoo ja tekee sen vielä loistavasti. Lennart on Granlundin, Filip Riskan sekä J-P Hytösen sekoitus.

Mitä enemmän ylivoimaa tulee, sen enemmän tulee maaleja. Nordicbet tarjoaa hyvän kertoimen yli 5,5 maalia kohteeseen ja uskon ensimmäisestä ottelusta tulevan maalirikas. Jos haluaa ison varianssin niin Nordicbet tarjoaa yli 6,5 maalia kohteeseen 4,40 kertoimen, joka ei myöskään ole huono.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen