Jokerit - Ilves 24.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/02/2011
Jaa tämä...

Jokerit kohtaa tänään nälkäisen Ilveksen.

Jokerit – Ilves, Merkki 2, Kerroin 4.00 Betsson

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella kolme kertaa aiemmin, ja joka kerta Ilves on luistellut kaukalosta ulos voittajana. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves voitti lokakuun alussa Tampereella jatkoajalla lukemin 5-4. Kauden toisessa kohtaamisessa Ilves voitti marraskuun alussa Helsingissä rangaistuslaukauksilla maalein 5-6. Kauden kolmannessa kohtaamisessa Ilves voitti tammikuussa Tampereella maalein 4-2.

Pelivihje:

Ilves pelasi varsinaisen trillerin tiistaina kotiottelussa Pelicansia vastaan. Tupsukorvat esiintyivät kamppailussa mainiolla liikkeellä ja asenteella, mutta vierasjoukkue onnistui karkaamaan ottelun toisessa erässä varkain johtoon maalein 2-4. Kotijoukkueen itseluottamus ei ollut kuitenkaan horjutettavissa, sillä tamperelaiset kuroivat itsensä tasoihin ja lopulta pelin voittoon. Värikkään kamppailun loppulukemiksi 5-4 Ilves tehtaili vain puoli minuuttia ennen päätössummerin soimista.

Jokerit lähtee torstain peliin suosikkina, sillä helsinkiläiset pääsevät otteluun tamperelaisia hieman paremmin latautuneena ja valmistautuneena. Myös kotietu painaa vaakaa Jokereille, mutta Ilves on näyttänyt olevansa hyvässä vireessä viimeisissä peleissä. Tamperelaisjoukkue on osoittanut huikeaa taistelutahtoa nousemalla pisteille viimeisissä kamppailuissa Bluesia ja Pelicansia vastaan parin maalin tappiotilanteista huolimatta. Jokereiden vire on ollut puolestaan hieman kateissa viimeisissä peleissä, joten Veikkauksen tarjoama kerroin 1.60 kotivoitolle ei vaikuta houkuttelevalle ennakolta ympäripyöreässä kamppailussa. Ilves on osoittanut olevansa haastava vastus helsinkiläisille kuluneella kaudella, joten hyvällä itseluottamuksella varustetun sekä energisesti pelaavan tupsukorvien voiton kokeileminen Betssonin tarjoamalla kertoimella 4.00 vaikuttaa kamppailun houkuttelevimmalta pelivalinnalta.

Lähde: urheilulehti.fi

Betsson arvostelu | Pelaa Betssonilla, saat 125 € riskittömän vedon