HIFK - Jokerit 21.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/03/2011
Jaa tämä...

HIFK on vielä voitoitta.

HIFK – Jokerit, alle 4,5 maalia, Kerroin 2.00 Expekt

HIFK on tukalassa tilanteessa Jokereita vastaan. Jokerit johtavat sarjaa jo 2-0. HIFK on kaatunut ottelusarjassa maalivahtipeliin. Juuso Riksman on pelannut aivan luokattomasti ja IFK leirissä varmasti mietitään maalivahdin vaihtoa. Se on selvää, että näissä tärkeissä otteluissa maalivahdilla pitää kestää pää. Toisessa päädyssä Jan Lasak on saanut sitten aivan toisenlaisen vireen runkosarjaan verrattuna. Voi olla, että IFK on tehnyt hänestä hyvän, mutta itseluottamus on tällä hetkellä slovakialaisella korkealla.

Granlund on kokoonpanossa, mutta onko 100% kunnossa? Hän tuo joka tapauksessa paljon taitoa IFK:n pelaamiseen, mikä on puuttunut näistä kahdesta ottelusta. He eivät uskalla pelata yhtä rohkeasti ja tehdä yhtä näyttäviä maaleja mitä runkosarjassa. Se johtuu siitä, että nyt on menossa playoff-ottelut. He yrittävät välttää virheitä mahdollisimman paljon, mutta ei se ole IFK:n “oma ase”. Heidän pitää pelata sitä samaa kiekkoa mitä runkosarjassa. Kovia taklauksia ja huikeita syöttöyhdistelmiä. Jos sitä peliä ei näy vielä tänään tulee ottelu ratkeamaan taas todella pieniin asioihin. Viime ottelut ratkesi Riksmanin heikkouteen.

Tänään Riksman saa viimeisen näytönpaikan ja hän käyttää sen hyödykseen. Kuhdan ja Petrellin roolit tulevat näkymään ottelussa vieläkin selkeämmin ja varsinki Petrellin “koiruutta” tarvittaisiin enemmän. Tästä ottelusta tulee todella fyysinen ja tunteet ovat varmasti pinnassa. HIFK nappaa tiukan kamppailun jälkeen 1-0 voiton. Expekt tarjoaa kohteessa alle 4,5 maalia kerrointa 2.00, joka on todella hyvä. Itse näkisin hieman todennäköisempänä, että ottelussa tulee alle 4,5 maalia kuin yli 4,5 maalia.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                         

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                       

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen