Jokerit - HIFK 23.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/03/2011
Jaa tämä...

Tasoittaako HIFK ottelusarjan?

Jokerit – HIFK, Merkki 2, Kerroin 2.70 Bet24

Jokerit johtaa voitoin 2-1. Jokerit voitti hieman yllättäen kaksi ensimmäistä ottelua, ja viimeksi maanantaina HIFK sai vihdoin voittonsa ottelusarjassa. HIFK on pääosin vienyt ottelusarjaa, mutta on kaatanut Jokerien vahvaan puolustuspelaamiseen (sumputukseen) sekä narrien vahvaan maalivahtipeliin, Jan Lasakiin. Lasak on erittäin altisherkkä hermostumaan. Lasak nappasi ottelussa 10-minuutin käytösrangaistuksen ja odotan, että HIFK kävisi pikkusen enemmän “härkkimässä” Lasakia.

Jokereilla on edelleen tästä ottelusta sivussa tärkeä Teemu Pulkkinen, sekä viime ottelussa HIFK:n viime hetken maalin jälkeen hermostunut päävalmentaja Erkka Westerlund. Ossi Saarisen paikan Lahden ja Kerälän ketjusta ottaa Jani-Petteri Helenius. HIFK:n kokoonpannossa on pieniä muutoksia myös. Tommi Kovasen paikan nappaa Ilari Melart ja Turo Järvinen ottaa Jerry Ahtolan pelipaikan.

HIFK on vienyt pelillisesti sarjaa, mutta maalinteko on tuottanut tuskaa. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka Jokereiden puolustuspelaaminen kestää, kun velho-Westerlund on katsomon puolella. Lähellä on, että tämän ottelun jälkeen sarja on tasan.

Veikkaussivut | ED89

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen