Pelicans - KalPa 3.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/03/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko KalPan maalinteko-ongelmat?

Pelicans – KalPa, Merkki 1, Kerroin 3,30 Nordicbet

Pelicans on pelannut viime peleissään pirteästi. Se menetti viime viikolla moneen otteeseen johtoasemansa, mutta viimeksi se otti hienon voiton Bluesista kotihallissaan. Joukkueen materiaali on hieman “kalakukkoja” jäljessä, mutta se on selkeästi parantunut alkukaudesta. Pelicansilla on mahdollisuus päästä pois liigakarsinnan paikalta, mikäli he nyt voittavat ja TPS häviää Lukolle. Pelicans napsii valtaosan pisteistään kotona ja he vahvistuivat muutama viikko sitten kahdella hyvällä hyökkääjällä; Immosella ja Sopasella.

KalPa on menettänyt playoffien kotiedun ja on sijalla 6. Sillä oli hyvä vire päällä ja todella pitkä voittoputki, mutta nyt joukkue vaeltaa kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen laaja ja kova hyökkäysmateriaali ei ole toiminut ollenkaan ja he ovat tehneet vain kolme maalia viimeisessä kolmessa ottelussa. Varsinkin maalipyssynä tunnettu Kalle Kerman ei ole tehnyt pisteitä yli viiteen otteluun. Niimpä piristynyttä Pelicansia on hyvä kokeilla Nordicbetin 3.30 kertoimella!

Lahtelaiset ovat olleet ajoittain KalPalle kova pala. Viimeksi Pelicans haki Kuopiosta täyden pistepotin 2-1 voitolla viime kaudella Elitserienissä pelanneen Jyri Marttisen johdolla.

Veikkaussivut | jeejee

Nordicbetin arvostelu | Pelaa Nordicbetilla, saat 100 € bonuksen