SM-liigan pudotuspelien avauskierros 12.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 11/03/2011
Jaa tämä...

“Säälipleijareissa” kohtaavat HPK – Ilves ja Kärpät – Blues.

HPK – Ilves:

HPK lähtee Ilvestä vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Heidän materiaali on paljon laajempi sekä laadukkaampi. Jos HPK:sta pitää nostaa muutamia pelaajia esille, niin ne ovat ehdottomasti Juuso Puustinen, Teemu Lassila, Niko Nieminen sekä Ville Viitaluoma. Nämä pelaajat pitävät Hämeenlinnan “pronssi” kerhoa pystyssä. Teemu Lassila torjui eniten kiekkoja runkosarjassa ja hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,57. Puustinen, Nieminen ja Viitaluoma teki noin kolmanneksen HPK:n kauden maaleista. Nieminen raataa, Puustinen maalaa ja Viitaluoma kaataa.

Ilves on hävinnyt viisi edellistä ottelua maalierolla 18-3. Viime kohtaamisessa HPK voitti vieraissa Ilveksen 5-1. Ilves häviää HPK:lle kaikilla osa-aluille ja hämeenlinnalaiset menevät jatkoon voitoin 2-0.

Kärpät – Blues:

Tsekkilauma vastaan ikuiset alisuorittajat. HPK:sta ja Ilveksestä pysty laskemaan hyvät pelaajat sormilla. Kärpillä pitää ottaa jo varpaat mukaan. Kärpät ovat satsanneet pelajiin satoja tuhansia euroja, eikä tulosta tahtonut millään näkyä. Nyt kärppälauma on alkanut saamaan pelijyvästä kiinni ja Aravirran koko kauden huolen aiheena ollut maalivahtipeli on alkanut toimia pikku hiljalleen.

Espoo Bluesilla on ollut lähes joka kausi tavoitteena mitalli, mutta se on saavutettu vain kerran v. 2008. Hyökkäysrintama Blues:lla on heikko, eikä Jere Karalahti pysty yksinään Kärppiä pysäyttämään. Bluesin maalilla pelaa Iiro Tarkki, joka on selkeästi parempi kuin kaksikko Koivisto/Hostikka. Tarkki ei vain pysty yksin pysäyttämään oululaisia.

Kärpät menee jatkoon voitoin 2-1.

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                     

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen