SJK - FC Jazz 26.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/03/2011
Jaa tämä...

Jyrääkö vahvistunut SJK Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle?

SJK – FC Jazz, Merkki 1, Kerroin 1.50 Betsafe

Seinäjoen Jalkapallokerho on FC Jazzille mielenkiintoinen mittari. Seinäjoella panostetaan jalkapalloon paljon pelimerkkejä ja SJK tavoittelee nousua Ykköseen. Kakkosen C-lohkossa pelaava SJK on alkavaksi kaudeksi hankkinut peräti viisi vahvistusta suoraan Veikkausliigasta. Chris Cleaver palasi Seinäjoelle Turun Palloseurasta, Christian Sund ja Matti Lähitie siirtyivät Jyväskylän Jalkapalloklubista, Arttu Seppälä Vaasan Palloseurasta ja armoitettu maalintekijä Petter Meyer Pietarsaaren Jarosta. Muita vahvistuksia ovat Ykkösen FC Viikingeistä Seinäjoelle siirtynyt brassivahti Luis Fernando, Kokkolan Pallo-Veikoista siirtynyt Aki Sipilä ja englantilaisesta FC Histonista Suomeen muuttanut Lee Brennan. Kahdeksan kovaa vahvistusta ovat vankka lisä jo ennestään vahvan SJK:n miehistöön, joten joukkue on helposti Kakkosen kauden suurin ennakkosuosikki. Joukkuetta valmentaa Christoffer Kloo.

SJK lähtee otteluun omissa papereissani ylivoimaisena suosikkina, se on talven aika pelannut kovia pelejä mm. ruotsalaista Djurgårdenia vastaan (2000-luvulla 3 ruotsin mestaruutta) sekä virolaista FC Floraa vastaan (Viron mestari 2010). Kyseiset ottelut joukkue hävisi, mutta muut talven kamppailut se on voittanut, saldo on siis 10:ssä ottelussa 8 voittoa. Kotijoukkueelta ovat sivussa tästä ottelusa Mikael Muurimäki, Toni Kujala, Jesse Jääskeläinen, Kalle Taimin sekä Jaakko Lampi.

FC Jazz puolestaan on pelannut talven aikana 7 ottelua joista se kaapinut kasaan ainoastaan 2 voittoa. Tänään joukkue joutuu lähes mahdottoman haasteen eteen matkatessaan Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Jos ihmeitä ei tapahdu, SJK jatkaa tästä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle.

Veikkaussivut | ED89

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen