Koskenkorva - Kouvola 12.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Kukistaako Kouvola vieraissa Kankaanpään?

Koskenkorva – Kouvola, Merkki 2, Kerroin

Superpesiksen kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa Koskenkorva saa vastaansa Kouvolan. Kyseessä on todella suuri ottelu molemmille joukkueille, sillä Koskenkorva on sarjassa neljäntenä, mutta Kouvola on viidentenä samoissa pisteissä. Perustasoltaan Kouvola on jopa selvästi Koskenkorvaa laadukkaampi, joten Kouvolalle olisi nyt todella tärkeää onnistua vierasvoitossa.

Koskenkorva on pelannut alkukauden hyvin, mutta voisi sanoa, että ehkäpä hieman yläkanttiin. Ainakin henkilökohtaiseisesti sanottuna Koskenkorva on pelannut Juha Niemen johdolla yli odotusten. Puolestaan Kouvola Sami Joukaisen, ja Matti Latvalan johdolla on erittäin yllätysvalmis joukkue. Kouvolalla olisi taitoa yltää taistelemaan jopa kolmen kärkeen oikeuttavista sijoituksista, ja ennen kaikkea kauden lopulla mitaleista. Kouvolalla on vain ollut se ongelma, että keltamustat ovat tehneet yllättävän vähän juoksuja. Kouvola on tehnyt vain 129 kappaletta juoksuja, joka on vähän.

Kouvola ei ole ollut mikään hyvä vierasjoukkue, mutta toisaalta joukkueen onneksi myöskään Koskenkorva ei ollut sen parempi kotonaan. Molemmat ovat kyseisissä tilastoissa, yllättäen, vain keskikastissa. Kouvola johtaa selvästi joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia, ja kyllähän ehdottomasti Kouvolan kertoimet ovat sellaisia, että kelpaa laittaa lapulle mukaan.

Veikkaussivut | JJ