J. Nieminen - S. Giraldo 18.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/07/2011
Jaa tämä...

Näkyykö Jarkon heikko pelituntuma Stuttgartin massaturnauksessa?

J. Nieminen – S. Giraldo (-1,5 erää), Merkki 2, Kerroin 

Hampurgin massaturnauksessa kohtaavat Kolumbian Santiago Giraldo ja Suomen Jarkko Nieminen. Ottelu pelataan massalla, joka on selkeästi Giraldon etu. Jarkko on hieman kankea pelaaja, eikä ominaisuudet muutenkaan sovellu massalle. Kuusi vuotta nuorempi Giraldo on selkeästi kaksikosta nopeampi, vaikkei ikä Jarkolla ole vielä jaloissa painanut. Tosin Jarkon suht. vähäinen pelituntuma saattaa johtua vaivoista. ATP-listalla suurta eroa miehille ei tule, Jarkko 56. ja Giraldo 61.

Giraldo teki läpimurtonsa vuonna 2010. Sen jälkeen kehitys “pysähtyi”, eikä lopullista nousua huipulle ole vielä tullut. Giraldon heikkous on ailahtelevaisuus, josta saatiin esimerkki 14.7 pelatusta ottelusta, jota pelillisesti Giraldo oli selkeästi jäljessä häviten selkeästi avauserän. Ottelu kuitenkin keskeytettiin ja siirrettiin pelattavaksi loppuun seuraavalle päivällle, jolloin Giraldo oli selkeästi parempi. Ottelu päättyi lopulta Giraldon 2-1 voittoon. Parhaimmillaan Giraldo pystyy voittamaan massalla jopa Rafa Nadalin. Stuttgartissa hän jo voitti ATP-listan 12. Jurgen Melzerin selkeästi 2-0. Melzer muistuttaa pelillisesti paljon Jarkkoa, tosin Melzer on hieman parempi pelaaja.

Massalla Giraldo selkeästi edellä, lisäksi Jarkolla pelituntuma hakusessa. Viimeisimmästä ottelusta jo yli viikko. Massalla pelatessa Jarkko tulee olemaan pulassa.

Veikkaussivut | misteri