Stepanek - Raonic 19.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/04/2011
Jaa tämä...

Kokemus vastaan nuoruus.

Radek Stepanek – Milos Raonic, Merkki 2, Kerroin 

Milos Raonic (-90) kohtaa tänään kokeneen Radek Stepanekin (-78). Milos Raonic on noussut tennismaailman huipulle viime – ja tämän vuoden aikana. Tällä hetkellä Raonic on tenniksen rankingissa sijalla 28. Vastaavasti Stepanek, joka on jo uransa loppupuolella majailee sijalla 68.

Ottelut pelataan Barcelonassa massakentällä, josta ei erityisesti hyödy kumpikaan. Molempien pelit kulkevat paremmin kovalla alustalla. Raonic on vasta vähän aikaa sitten aloittanut massalla pelaamisen ja pelit ovat sujuneet loistavasti. Viime viikolla Raonic voitti tunnetun ranskalaisen Michael Llodran. Toisella kierroksella kaatui latvialainen Ernest Gulbis, joka on myös kova pelimies. Kolmannella kierroksella tuli takkiin turnauksen finalistilta David Ferreriltä, joka on massaspesialisti. Muutenkin Ferrer aivan tennismaailman huippuja.

Radek Stepanek voitti ensimmäisellä kierroksella kyproslaisen Marcos Baghdatisin, jonka ottelut tällä kaudella ovat sujuneet erittäin vaisusti. Toisella kierroksella vastaan tuli Andy Murray ja Stepanek joutui katsomoon hävittyään ottelun. Murrayn pelitkään eivät ole sujuneet erityisen hyvin, tosin juuri tuossa massaturnauksessa peli alkoi jo löytyä.

Raonicin vahvuuksiin kuuluu hyvä syöttö ja peruslyöntipelaaminen on myös hyvää tasoa. Kämmenlyönti, että rystylyönti luonnistuvat Raonicilta erittäin hyvin. Stepanekin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti syöttö. Kämmenlyönti on myös hyvä Stepanekilla. Rystylyönti ei aivan maailman parhaimmistoa ole.

Nuori kanukkilupaus Raonic lähtee otteluun suosikkina ja omaa erittäin hyvät mahdollisuudet voittoon… Niin vahvaa menoa ollaan Raonicilta nähty. Betsafe tarjoaa Raonicille todella korkeaa 1,89 kerrointa, mikä kannattaa hyödyntää!

Tämän vihjeen kirjoitti Niqe. Veikkaussivujen foorumille voit mennä kirjoittamaan itse vihjeitä ja parhaimmalle vihjeelle maksamme 5 €!