Robin Söderling - David Ferrer 17.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/07/2011
Jaa tämä...

Onko Ferreristä vastusta kotiyleisön suursuosikille Söderlingille?

Robin Söderling – David Ferrer, Merkki 1, Kerroin 

Ruotsin Båstadin ATP-finaalissa kotiyleisön suuri suosikki Robin Söderling kohtaa Espanjan David Ferrerin. Turnaus pelataan massalla, joten ottelusta on tulossa todella tasainen ja mielenkiintoinen. Robin Söderlingillä on ottelussa todella tärkeä kotikenttäetu, sillä turnaus pelataan Ruotsissa. Etenkin kotiyleisöstä tulee olemaan Söderlingille suuri apu. Tilannetta tasoittaa tosin selvästi se, että ottelu pelataan massakentällä, espanjalaiset kun ovat todella hyviä massalla.

ATP- listalla Robin Söderling on viidentenä, ja David Ferrer heti kuudentena. Ero on siis todella pieni. Söderling on vastustajaansa kaksi vuotta nuorempi, joten kyllähän molemmat ovat iänkin puolesta edelleen todella hyvässä kunnossa ja hyviä pelivuosia edessä päin vielä vaikka kuinka monta. Söderlingin kämmenlyönti on ATP-kiertueen parhaimmistoa, lisäksi kahdenkäden rysty on ruotsalaisella todella hyvä. Ennen Söderlingin pelissä saattoi huomata sitä, että henkinen puoli ei ollut aivan kunnossa, mutta sekin on parantunut viime aikoina todella huomattavasti. Puolestaan David Ferrerillä on loistava yleiskunto ja tahtotaso. Söderlingin tavoin myös Ferrerin kämmen on todella vaarallinen.

Tässä turnauksessa molemmat ovatkin osoittaneet juuri kykynsä, sillä kumpikaan ei ole hävinnyt erääkään. Söderlingin tilanteesta kertonee kaikille tarpeeksi hyvin se, että välieräottelussa Tomas Berdychiä vastaan tshekkiläinen voitti tasan yhden pelin. Mikäli ruotsalainen pelaa samalla tavalla ei Ferrerillä ole mahdollisuuksia valloittaa Båstadin massaturnausta.

Veikkausivut ı Tuomas