P. Kvitova - D. Hantuchova 17.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/06/2011
Jaa tämä...

Nosteessa oleva Hantuchova kohtaa Kvitovan.

Kvitova – Hantuchova, Merkki yli 2,5 erää, Kerroin 

Hantuchova pelasi hienosti Venus Williamsia vastaan torstaina ja voitti lopulta ottelun. Vaikka Venus onkin joutunut olemaan pitkään sivussa eikä pelannut vielä omalla tasollaan, on hänen voittamisensa iso juttu. Kauan sai Hantuchova sitä hakeakin.

Hantuchova esittänyt pirteitä otteita viime kuukausina. Hänen uransa on jälleen nousussa. Nyt vastassa on nuori 21-vuotias Petra Kvitova, joka pitää maailmanrankingissa sijaa 9. Kvitova on edelleen todella ailahteleva. Kvitova menettää paljon omia syöttöjään, kuten jo Radwanska ottelussakin nähtiin. Lopulta Kvitova oli kuitenkin tärkeillä hetkillä vahvempi ja mursi kovalla teholla Radwanskan syöttöjä.

Hantuchova pitää maailmanrankingissä sijaa 25. Hantuchova on perustasoltaan hieman Kvitovaa heikompi, mutta kuten näimme, Eastbournessa voi tapahtua olosuhteiden kanssa ihan miten vain. Hantuchova osoitti pärjäävänsä myös vaikeissa olosuhteissa hyvin. Kvitova ei ollut ihan niin vakuuttava Eastbournen kovassa tuulessa. 2,1-2,1 Lopputulos kelpaa peleihin.

Veikkaussivut | misteri