S. Stosur - M. Bartoli 17.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/06/2011
Jaa tämä...

Stosur on huippuvedossa Eastbourne turnauksessa.

Stosur – Bartoli, Merkki 1, Kerroin 1,66 Pinnacle Sports

Stosur otti tiukan taistelun jälkeen voiton Vera Zvonarevasta. Oikeastaan Stosur hallitsi peliä, mutta teki paljon helppoja virheitä. Osittain Stosurin virheet johtuivat myös olosuhteista. Bartolia ei taasen testattu juuri lainkaan, kun hän sai luovutusvoiton Victoria Azarenkasta. Rankingissä Stosur pitää sijaa 10. Bartoli pitää sijaa 9. Stosur on ajoittain väläytellyt osaamistaan, mutta epätasaisuus vaivaa edelleen.

Naisten keskinäisiä Samantha Storus johtaa 2-1. Mikäli Stosur onnistuu karsimaan virheitään, ei Bartolilla ole mitään saumaa voittaa ottelua. Bartoli on kuitenkin loistava pelaaja, voitti Azarenkaakin ensimmäisen erän 6-2. Mikäli Stosur jostain löytäisi vähän tasaisuutta peliin, voisi hän ehdottomasti olla jopa naisten ykköpelaaja. Stosurin tasosta kertoo jo se, että hän voitti maailmanlistan 3. Vera Zvonarevan, vaikka teki paljon helppoja virheitä. Paremmissa olosuhteissa Stosur olisi todennäköisesti voittanut Zvonarevan selkein luvuin.

Stosur pelaa erittäin agressiivisesti tennistä ja se toimii ruohokentillä. Virheitä tulee paljon, mutta onnistumisia vielä enemmän. Lisäksi Stosurilla kestää tiukoissa paikoissa pää erinomaisesti.

Veikkaussivut | misteri