Pablo Andujar - Kevin Anderson 8.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Yllättääkö Andujar Montrealissa?

Pablo Andujar – Kevin Anderson, Merkki 1, Kerroin 
Pablo Andujar (+1,5 sets) – Kevin Anderson, Merkki 1, Kerroin 

ATP-tennistä Montrealista ; turnauksen avauskierroksen ottelussa Pablo Andujar (ATP-46) kohtaa Kevin Andersonin (ATP-37). Turnauksesta on lupa odotella todella kovatasoista, sillä ensinnäkin turnaus on kaikille valmistumista pian alkavaan US Openiin ja toisekseen mukana on lähes kaikki maailman huiput, kuten Rafael Nadal sekä Roger Federer.

Pablo Andujarille massakenttä sopisi paljon paremmin, mutta kyllä kovillakin alustoilla Andujar on ihan hyvin pärjännyt. Tilastoihin ollaan merkattu kyseiseltä alustalta kaksi voittoa, sekä neljä tappiota, kun taas Kevin Andersonille selkeästi voittoja enemmän, kuin tappiota.

Andersonin kenties suurin ongelma onkin se, että hän on todella isokokoinen, joten liikkuminen ei todellakaan ole helppoa etelä-afrikkalaispelaajalle. Andujar selvisi viime kuussa Stuttgartin turnauksessa finaaliin asti, jossa taisteli kuitenkin kohtalaisen hienosti Juan Carlos Ferreroa vastaan, vaikka ottelun lopulta hävisikin suoraan kahdessa erässä (4-6 0-6).

Andujar on Andersonin tapaan melkoisen ailahteleva pelaaja. Molemmille sattuu aivan liian usein päiviä jolloin pelintaso on todella huono. Espanjalaispelaaja on ollut monta vuotta Kevin Andersonia kauemmin ammattilaisena, joten kokemusta Andujarilta löytyy. Nämä esiturnaukset ovat todella tärkeitä, sillä etenkin Andujarin on saatava hyviä otteluita alle ennen kauden viimeistä Grand Slam turnausta. Anderson on laitettu liian suureen suosikin asemaan tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas