U-17 Välierät: Saksa - Meksiko 7.7 (to-pe yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/07/2011
Jaa tämä...

Mestarisuosikki Saksa kohtaa kisaisännän Meksikon.

Saksa – Meksiko, Merkki 1, Kerroin 

U17-futiksessa käynnistyvät välierät. Toisessa ottelussa pelataan Etelä-Amerikan joukkueiden välienselvittely Uruguayn ja Brasilian välillä, joista jälkimmäinen lähtee suosikkina otteluun. Välierien ”pääottelussa” kisaisäntä Meksiko yrittää horjuttaa Saksaa. Molemmat ovat pelannut voitosta voittoon turnauksessa, joten jompikumpi kärsii tässä avaustappion harmittavaan paikkaan.

Saksa on joukkueista laadukkaampi. Mikään muu kuin finaalipaikka olisi yllätys ja joukkue on pelannutkin odotetun vahvasti. Puolivälieräottelussa Englantia vastaan joukkue karkasi jo 3-0 johtoon, mutta Englanti nousi maalin päähän. Saksa ei pelannut ottelua loppuun asti ja tätä valmentaja tulee painottamaan näinkin tärkeässä ottelussa, että pitää pelata ehjä 90-minuuttinen. Puolustus on ollut kokonaisuudessaan turnauksen vahvin, vaikka edellisessä kamppailussa se jäätyikin.

Sekä Saksa että Meksiko ovat olleet todella tehokkaita hyökkäyspäässä. Senpä takia ottelusta on lupa odottaa varsin runsasmaalista. Joukkueita erottaa yksi mielenkiintoinen asia; Saksa on ollut puolustuspelissä paljon etevämpi ja uskon sen olevan iso hyöty näissä tärkeissä peleissä.

Meksiko nauttii suuresta kotiedusta, ja se tulee pitämään Saksaa ahtaalla. U17-ikäluokan Euroopan mestari on kuitenkin tällä kertaa liian kova pala purtavaksi sen kivikovan laadun ja tasaisuuden vuoksi.

Veikkaussivut | JJ