Gaz Metan - KuPS 21.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/07/2011
Jaa tämä...

Jatketaanko Kuopiossa vielä toisen kierroksen jälkeen Euro-otteluita?

Gaz Metan – KuPS, Merkki X, Kerroin 

Gaz Metan sekä Kuopion Palloseura ratkaisevat toisessa osa-ottelussa, kumpi joukkueista lähtee tavoittelemaan paikkaa Eurokentille. Avausosa päättyi KuPSin 1-0 kotivoittoon, joten KuPSilla on todella hyvät lähtökohdat. Ilja Venäläinen vastasi Kuopiossa ottelun ainoasta maalista, johon loistavan esityön teki, kukapas muukaan, kuin Dickson Nwakaeme.

Gaz Metanin kotiottelussa KuPSilla on varmasti pelaajia selkeästi enemmän puolustavaan suuntaan kuin avausottelussa, mutta on todella tärkeää myös pystyä pitämään palloa. KuPS ei saanut pelilupaa Paulus Roihalle, joka on ehdottomasti selkeä miinus KuPSin osalta. Toinen todella suuri miinus on se, ettei Dickson Nwakaeme todennäköisesti pysty myöskään pelaamaan. KuPSille oli siis kaikki kaikessa saada ensimmäisestä ottelusta hyvä tulos.

Gaz Metan tulee varmastikin kotiyleisön tuen avulla myllyttämään kohti keltapaitojen maalia, mutta materiaaliero ei todellakaan ole niin suuri, että Gaz Metanin kotivoittoa voitaisiin pitää mitenkään selvänä. Mikäli peli jatkuu pitkään kiikarilukemissa, jossain vaiheessa Gaz Metan joutuu avaamaan peliään. Silloin KuPS saa vastaiskuihin mahdollisuuksia. KuPSilla olisi nyt hyvät mahdollisuudet edetä seuraavalle karsintakierrokselle.

Veikkaussivut | Tuomas